in ,

Με Νίκο Κοκκίνη η Αναστασία Γρηγοράκη

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ στον Άγιο Νικόλαο. Αποφοίτησα από το Επαγγελματικό Λύκειο Αγίου Νικόλαου το 2011 αποκτώντας το πτυχίο ‘Βοηθών Νοσηλευτών’. Συνέχισα τις σπουδές μου στην Καλαμάτα από όπου αποφοίτησα στις αρχές του 2016 από το Α ΤΕΙ Πελοποννήσου ως Πτυχιούχος Λογοθεραπεύτρια.

Συνέχισα τις σπουδές μου στο Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιο Κρήτης όπου αποφοίτησα ως Παιδαγωγός. Τώρα συνεχίζω με Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Παράλληλα μετά την αποφοίτηση μου εργάστηκα ως Λογοθεραπεύτρια στον ιδιωτικό τομέα. Σήμερα εργάζομαι στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ‘ΑΠΟΣΤΟΛΗ’ ΜΚΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο Κέντρο Ημέρας Ψυχικής Υγείας Νεάπολης. Προσφέροντας τις γνώσεις μου και βοηθώντας στο ιδιαίτερο έργο της σε άτομα ευπαθών κοινωνικών ομάδων καθώς και σε παιδιά, εφήβους, ενηλίκους και γονείς που χρειάζονται περισσότερη υποστήριξη, ενίσχυση και Λογοθεραπευτική παρέμβαση.

Καθ΄ όλη την διάρκεια της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής μου πορείας, παρακολουθώ εκπαιδευτικά σεμινάρια, εμβαθύνοντας και αποκτώντας εξειδικευμένες γνώσεις σε ένα ευρύ φάσμα της ειδικότητας μου και της ευαισθησίας που έχω στον συνάνθρωπο.

Από τα νεανικά μου χρόνια μέχρι και σήμερα συμμετέχω ενεργά σε πολλές ομάδες και δράσεις τους μεταξύ αυτών: ο Ελληνικός Προσκοπισμός, το Περιφερειακό Τμήμα Αγίου Νικολάου του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Σωματείο Φίλοι Παιδόπολης Νεάπολης, ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Λασιθίου, ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων – Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ). Είναι δεδομένο ότι ο εθελοντισμός, η κοινωνική προσφορά και η συλλογική δουλεία είναι για μένα αξίες ζωής και καθημερινής διαβίωσης.

Αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόσκληση του κ. Κοκκίνη και της δημοτικής του ομάδας, με το αίσθημα της προσφοράς στον συνάνθρωπο, της τόλμης, της μεθοδικότητας αλλά και της αποτελεσματικότητας που με χαρακτηρίζουν, και έχοντας ως σκοπό να βοηθήσω κι εγώ στους ευαίσθητους τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης, της κοινωνικής πολιτικής και αναβάθμισης των συνθηκών ζωής και διαβίωσης των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους, ανεξαρτήτως συνδυασμού, καλή δύναμη και καλό αγώνα σε ένα κοινό σκοπό, την αναβάθμιση των υπηρεσιών που ο Δήμος ως οργανισμός θα προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και δη στις ιδιαίτερες κοινωνικές ομάδες.

Γρηγοράκη Αναστασία
Λογοθεραπεύτρια
Υποψήφια για την Δημοτική Κοινότητα Αγίου Νικολάου