in

Μεταγραφικός οργασμός στην ΑΕ Νεάπολης

 
Στην…εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, η ΑΕ Νεάπολης γνωστοποίησε τις κινήσεις ενίσχυσης της και του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν, οι οποίες την θέλουν να εμφανίζεται αρκετά ισχυρή και ανταγωνιστική και όπως πάντα πρωταγωνίστρια στο Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο.
Οκτώ είναι τα νέα πρόσωπα που εντάχθηκαν στο «πρασινοκίτρινο» ρόστερ και πρόκειται για τους γνώριμους Μπέκα Ασατιάνι μεσοεπιθετικό και Γιώργο Μανιαδάκη από τον ΑΟ Βραχασίου αμφότεροι και τον Μάριο Καστελλιανάκη με τον 21χρονο επιθετικό να επιστρέφει από τον Εργοτέλη Κ20, στην ομάδα απ’ όπου ξεκίνησε.
Ακόμη, αποκτήθηκαν ο Χρήστος Γκρέμος 21 ετών μέσος, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην Α1 Πειραιά και τη σεζόν 2012-2013 στην Β’ εθνική Αλβανίας και ο Μιχάλης Δημητράκης 25 ετών για τις θέσεις των τερματοφυλάκων, από ομάδα της Α2 κατηγορίας Ρόδου.
Επίσης, προωθήθηκαν από την ομάδα των Νέων οι ταλαντούχοι νεαροί Πάυλος Σουρμενίδης αμυντικός και οι μέσοι Νίκος Γαλανός και Γιώργος Λαπιδάκης.
Οι παραπάνω παίκτες, έρχονται να προστεθούν στους Νίκο Ζανταλή, Μακεδόνα Τζανίδη και Μανόλη Πετράκη, που είχαν ανακοινωθεί το προηγούμενο διάστημα.
Στο κομμάτι των ανανεώσεων, δύο πολύτιμες μονάδες παρέμειναν στην ομάδα.
Ο λόγος για τον έμπειρο τερματοφύλακα Αχιλλέα Δημητριάδη και τον μεσοαμυντικό Μπάμπη Ντάγκινη.
ΠΗΓΗ: anatolhsport.com