in ,

Μειωμένο το εισιτήριο στην συναυλια Πλιάτσικα, Μηλιώκα, Καζούλη στον Άγιο Νικόλαο

ΦΙΛΙΠΠΟΣ  ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ  –  ΓΙΑΝΝΗΣ  ΜΗΛΙΩΚΑΣ  – ΒΑΣΙΛΗΣ  ΚΑΖΟΥΛΗΣ
ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ . . .
ΚΥΡΙΑΚΗ  9  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ   2015   –   21 : 30
ΣΤΟ   1ο    ΓΥΜΝΑΣΙΟ    ΑΓΙΟΥ   ΝΙΚΟΛΑΟΥ   ΣΤΗΝ    ΚΡΗΤΗ    
 
Λόγω των σημαντικών εξελίξεων που διαδραματίζονται στην χώρα, το γραφείο παραγωγής και οι καλλιτέχνες, αποφάσισαν να κρατήσουν στην πόρτα την ίδια τιμή εισιτηρίου, με αυτήν της προπώλησης στα 11,00 €.  Σας περιμένουμε όλους.
Μια αναδρομή με μοναδικό τρόπο σε τραγούδια απ’το 1989 έως το 2015 θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν όσοι βρεθούν σε κάποια από τις συναυλίες του Φίλιππου Πλιάτσικα, του Γιάννη Μηλιώκα και του Βασίλη Καζούλη, το φετινό καλοκαίρι. Μουσικές και λόγια πού χάραξαν και άγγιξαν με τον τρόπο τους εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων.
Στο πρόγραμμα που ετοιμάζουν υπάρχουν όλα τα αγαπημένα τραγούδια του Φίλιππου Πλιάτσικα, του Γιάννη Μηλιώκα και του Βασίλη Καζούλη . . .  “Μοναξιά μου Όλα, Ροζ, Φανή, Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα, Για το Καλό Μου, Αν ήσουν άγγελος, Ποιος έχει λόγο στην αγάπη, Ποιμενικό Ροκ”, Το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό και πολλά ακόμα, μαζί με πολλές και αναπάντεχες μουσικές εκπλήξεις.
Η ευαισθησία και η φαντασία του Φίλιππου, συναντά το χιούμορ και τον μουσικό σαρκασμό του Γιάννη, αλλά και τον  αυθορμητισμό την δύναμη και την χαρά του Βασίλη, σε έναν μουσικό συνδυασμό που ελπίζει να δώσει το ρεύμα που χρειάζονται οι καλοκαιρινές νύχτες μας για να γίνονται όλο και πιο ζωντανές !!!
Μια  μοναδική συναυλία,  που δεν έχει στερεότυπα, με απρόβλεπτα  αλλά  και  πολύ  αγαπημένα  τραγούδια.
 
Τιμή Εισιτηρίου:    11,00 ευρώ