in

Λεωφορείο εκτοξεύει πεζό. Αυτός σηκώνεται και μπαίνει σε μπαρ![VIDEO]

Την τύχη με το μέρος του είχε ένας 53χρονος Βρετανός, ο οποίος παρασύρθηκε από εκτός ελέγχου λεωφορείου, εκτοξεύτηκε μέτρα μακριά και επέζησε με κάποια μικροτραύματα. Μάλιστα, αμέσως μετά το χτύπημα, σηκώθηκε, φαινομενικά ατάραχος και μπήκε σε μπαρ!
AdTech Ad
Το βίντεο με τις σοκαριστικές στιγμές του ατυχήματος και την απίστευτη αντίδραση του πεζού, κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου στο Μπέρκσαϊρ. Ο 53χρονος Σιμόν Σμιθ διασχίζει τον δρόμο, όταν ξαφνικά εμφανίζεται ένα λεωφορείο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα. Τον παρασέρνει και τον πετάει περίπου 6 μέτρα μακριά.
Και ενώ όλοι περιμένουν ο άνδρας να έχει τραυματιστεί σοβαρά, αυτός δευτερόλεπτα μετά, σηκώνεται και σαν να μην συμβαίνει τίποτα μπαίνει σε μπαρ. Την γλίτωσε μόνο με κάποιες γρατσουνιές και μελανιές, δηλώνοντας στο BBC ότι είναι τυχερός που είναι ζωντανός.
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι επρόκειτο για ένα “τρομερό περιστατικό”, το οποίο ερευνούν. Τα αίτια του ατυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά ενώ δεν έγινε καμία σύλληψη.

news247.gr