in ,

Λίγες οι πληγές με τον κακό καιρό στη Νεάπολη. audio fotos

Περισσότερο καλό παρά προβλήματα έκανε στην περιοχή της Νεάπολης η έντονη βροχόπτωση της Δευτέρας όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος για θέματα Νεάπολης Κωστής Κοκκίνης . «Η έντονη βροχόπτωση δεν δημιούργησε προβλήματα στην περιοχή ενώ ήρθε σε πολύ καλό σημείο ώστε να καθαρίσει τους δρόμους από τα υπολείμματα των εργασιών που έχουμε στον αστικό κέντρο της πόλης για την αποχέτευση.
 
 
Βέβαια η ροή των νερών έφερε σε κάποια σημεία όγκους από διάφορα που η βροχή παρασύρει όμως τα αντιμετωπίσαμε. Στην γέφυρα δε της Βουλισμένης υπήρχε ένα θέμα όπου και εκεί τα συνεργεία του Δήμου το αντιμετώπισαν αφού πριν το βράδυ της Δευτέρας είχαν μπει κώνοι από το Α.Τ της Νεάπολης ώστε να μην έχουμε κανένα ατύχημα» είπε μεταξύ άλλων.
 
Την ίδια στιγμή επαγγελματίες της κεντρικής αγοράς κάνουν λόγω ότι η κίνηση στον δρόμο τους γίνεται μόνο με οχήματα 4 χ 4 από την στιγμή που λόγω των εργασιών οι λακκούβες που δεν είχαν σκεπαστεί με πίσσα από τα έργα έγιναν παγίδες για τα Ι.Χ που έπεφταν μέσα τους.
9 0 112 dromos neapolh 2
Οι ίδιοι ζητούν να γίνει άμεσα η επέμβαση τω ν συνεργείων ώστε να καλυφθούν οι συγκεκριμένες παγίδες που δημιουργούν προβλήματα όχι μόνο στα διερχόμενα οχήματα αλλά και στα καταστήματα από την στιγμή που εκτινάζοντε λάσπες και βρώμικα νερά στις εισόδους των καταστημάτων τους.  Άμεση ήταν η αντίδραση του πρόεδρου του εμπορικού συλλόγου Σταύρου Τζώρτζη ο οποίος επικοινώνησε με τον κ. Κοκκίνη και ο ίδιος με τους εργολάβους του έργου που τον διαβεβαίωσαν ότι άμεσα οι λακκούβες αυτές θα καλυφθούν.
 
Εν τω μεταξύ με το φόβο της κακοκαιρίας οι εργασίες στην οδό Μπότη Σφακιανάκη ολοκληρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου όπου έπεσε πίσσα και έτσι και αυτός ο εμπορικός δρόμος ολοκληρώθηκε.
9 0 112 dromos neapolh
«Πλέον οι εργασίες θα βγουν εκτός του εμπορικού κέντρου της πόλης ενώ αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί  μέσα στο αρχικό χρονοδιάγραμμα πριν το τέλος του Φεβρουαρίου.» είπε ακόμα ο κ. Κοκκίνης εκτιμώντας ότι αμέσως μετά θα ξεκινήσει και το δεύτερο κομμάτι του έργου που είναι η κατασκευή του βιολογικού καθαρισμού.
 
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ
 
ακούστε εδώ