Menu
in ,

Κόσμος και κοσμάκης ανέβηκε στις Βρύσσες [VIDEO – PICS]

Είναι από τις φορές που χαίρεται η ψυχή σου να βλέπεις εκατοντάδες κόσμου να γεμίζουν τόπους που δεν έχουν συχνά κόσμο πολύ, να στηρίζουν εκδηλώσεις συλλόγων που ένας από τους βασικούς τους στόχους είναι αυτό ακριβώς να δίνουν ζωή στον τόπο τους.
Αυτό έγινε και στην εκδήλωση του πολιτιστικού και φυσιολατρικού συλλόγου Βρυσσών το βράδυ του Σαββάτου στην κορυφή του προφήτη Ηλία με τον εθελοντισμό και την βοήθεια πολλών ανθρώπων να καταφέρνουν να στήσουν μια εκδήλωση σε εάν τόπο που δεν είναι όλα εύκολα. Τόσο το θέμα των αυτοκινήτων και του χώρου παρκινγκ, όσο και του αέρα που δημιούργησε προβλήματα στην ροή της εκδήλωσης
Η εκδήλωση μοιρασμένη σε δυο μέρη, το ένα είχε την απονομή τιμητικών πλακετών τόσο από τον σύλλογο όσο και από το τμήμα μπάσκετ της ΑΕΝ σε δύο διεθνής παίκτες του μπάσκετ τόσο στον συγχωριανό τους Δημήτρης Μαυροειδή όσο και στον Χρήστο Σαλούστρου παρουσίας του δημοσιογράφου Βασίλη Σκουντή ο οποίος και μίλησε για τους δύο αθλητές στο κοινό.
Στην συνέχεια επι σκηνής και μουσικής οι Ξυλούρηδες που με κόντρα τον αέρα παρέσυραν και ικανοποίησαν το κοινό με υπέροχες μουσικές παραδοσιακές Κρητικές επιλογές.

[This post contains advanced video player, click to open the original website]



Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ
Θ.Κ

Leave a Reply

Exit mobile version