Menu
in ,

Ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο η μεγάλη γιορτή του Beach Volley στον Άγιο Νικόλαο [VIDEO – PICS]

Το βράδυ της Κυριακής έπεσε η αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley στον Άγιο Νικόλαο μετά από τρεις μέρες συναρπαστικών αγώνων.

Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με τις απονομές σε ένα καταμεστό χώρο στην παραλία της Άμμου
Όλοι έδωσαν ραντεβού σε ένα μήνα στην Ελούντα στο Βαλκανικό Κύπελλο ενώ διάχυτη ήταν η ικανοποιηση από όλες τις πλευρές από την επιτυχία των αγώνων δείχνωντας διάθεση να γίνουν θεσμός στην πόλη!
Δείτε στο βίντεο του fonien.gr τις απονομές

[This post contains advanced video player, click to open the original website]


 

Πρωταθλήτριες Ελλάδας οι Δήμητρα Μαναβή, Κωνσταντίνα Τσοπούλου

Μετά από συναρπαστικό τελικό που ξεσήκωσε τους 700 και πλέον θεατές που γέμισαν τις κερκίδες στην μαρίνα Αγίου Νικολάου, οι Δήμητρα Μαναβή, Κωνσταντίνα Τσοπούλου νίκησαν με μεγάλη ανατροπή 2-1 (19-21, 21-16, 15-13) σετ τις Πένυ Καραγκούνη, Αλίκη Σπηλιωτοπούλου και αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδας στο beach volley για το 2018.
Για την Κωνσταντίνα Τσοπούλου είναι το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα Ελλάδας, ενώ για την Δήμητρα Μαναβή το πρώτο, μετά την τρίτη θέση το 2017.
Τι και αν βρέθηκαν πίσω 1-0 σετ και 16-11 στο δεύτερο σετ, με σέρβερ την Κωνσταντίνα Τσοπούλου πραγματοποίησαν εκπληκτικό σερί 10-0 (είχε και 2 άσσους) γύρισαν το παιχνίδι και οδηγηθήκαμε στο τάι μπρέικ. Εκεί, Δήμητρα και Κωνσταντίνα αν και βρέθηκαν πάλι πίσω στο σκορ με 11-9, επέστρεψαν και μετά από εκπληκτικό ράλι μεταξύ των δύο ομάδων, πήραν τον 15ο πόντο και ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και δεν ξέρω τι να πω πραγματικά. Είναι η στιγμή που έχω χαρεί περισσότερο στη ζωή μου στο beach volley εδώ και πολλά χρόνια γιατί παίζω με την Δήμητρα και είμαστε ομάδα με όλη την σημασία της λέξης. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ 1-0 και 16-11 και γυρίσαμε το παιχνίδι. Είναι απίστευτο» δήλωσε η Κωνσταντίνα Τσοπούλου, με την Δήμητρα Μαναβή να ξεσπάει σε δάκρυα χαράς για τη μεγάλη τους επιτυχία.
 

Στην κορυφή της Ελλάδας Άγγελος και Βασίλης Μανδηλάρης


Το πρώτο τους πρωτάθλημα Ελλάδας στο beach volley πανηγύρισαν στον Άγιο Νικόλαο ο Άγγελος και ο Βασίλης Μανδηλάρης.
Τα αδέρφια από την Χαλκίδα πήραν ρεβάνς για τον χαμένο περυσινό τελικό πάλι στον Άγιο Νικόλαο από τους Θοδωρή Παπαδημητρίου, Δημήτρη Νιώπα, τους οποίους και νίκησαν με 2-0 (21-18, 21-15) σετ. Ο αγώνας έγινε σε κατάμεστες κερκίδες, με τον κόσμο να έχει κλείσει και τους δρόμους για να παρακολουθήσει τον αγώνα.
Παπαδημητρίου και Νιώπας κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο και δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Τα αδέρφια Μανδηλάρη πραγματοποίησαν την κορυφαία εμφάνισή τους στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα και πήραν τον παρθενικό τους τίτλο.
«Δεν το περίμενα καθόλου και ήμουν πολύ αγχωμένος πριν την έναρξη του αγώνα. Παίξαμε όμως πολύ καλά σε όλο το τουρνουά και ειδικά στον τελικό ξεπεράσαμε τον εαυτό μας» δήλωσε ο Άγγελος Μανδηλάρης και ο αδερφός του Βασίλης συμπλήρωσε: «Δουλεύουμε περισσότερο από κανέναν άλλον, προσπαθούμε περισσότερο από τον καθένα, το θέλουμε περισσότερο από τον καθέναν και γι’αυτό νικήσαμε».
Θα ακολουθήσει στο fonien.gr πλούσιο φωτογραφικό υλικό και εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τους αγώνες

Leave a Reply

Exit mobile version