in , ,

Κόκκινη κάρτα, τα παιδιά δεν ήταν πότε προτεραιότητα του Δημάρχου

ΚΟΚΚΙΝΗ KAΡΤΑ!

 

TA ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ   ΠΟΤΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

Ήμασταν εκεί όταν διαμαρτυρηθήκατε ότι τα παιδιά   έχουν ανάγκη κάθε μέρα χώρους για παιχνίδι και παιδικές χαρές, ότι  οι ελάχιστες παιδικές χαρές έχουν αφεθεί στη μοίρα τους και έχουν καταστραφεί επί θητείας του κ. Ζερβού…

Μιλούσατε για  τα πάρκα της  συμφοράς και της ντροπής,  σε αντίθεση με άλλους Δήμους. Τονίζατε ότι έχετε  απογοητευθεί με τις  ψεύτικες υποσχέσεις αγανακτώντας  με  τις εξαγγελίες του κ. Ζερβού. Αποδείχτηκαν όλες ψεύδη, όπως αποκαλύπτονται στα άρθρα της  εφημερίδας  «Ανατολή» τα τελευταία δύο χρόνια:

  1. στις 29/11/2017Προχωρά η διαδικασία σύνταξης της μελέτης για τις παιδικές χαρές του Δήμου Αγίου Νικολάου
  2. στις 8/3/2018:Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός ανέφερε πως παραδόθηκε η μελέτη για τις 42 παιδικές χαρές του Δήμου Αγίου Νικολάου
  3. στις 10/4/2018:Πιστοποιούνται και επισκευάζονται 32 παιδικές χαρές στο Δήμο Αγίου Νικολάου
  4. στις 6/10/2018Θα επισκευασθούν 32 παιδικές χαρές σε όλη την έκταση του Δήμου Αγίου Νικολάου
  5. στις 18/3/2019:Προχωρεί η αναβάθμιση εννέα παιδικών χαρών στον δήμο Αγ. Νικολάου

Σε κανέναν δεν επιτρέπονται κατάφωρα ψέματα και  μάλιστα επανειλημμένα και όταν αυτά αφορούν τα παιδιά, την καθημερινότητα και το μέλλον τους. Όταν αφορούν ψεύδη για δήθεν χώρους  αναψυχής και  αθλητικών εγκαταστάσεων. Ακόμα και χθες, 29/5    εξαγγείλατε ότι: «Δημοπρατήθηκε το έργο για τη διαμόρφωση κοινόχρηστων-αθλητικών χώρων στον Άγιο Νικόλαο»! 29 Μαΐου 2019,

. Μετά από μία πενταετία απραξίας για τα παιδιά μας, κε Ζερβέ;

Δεν μάθατε ακόμα, κε Ζερβέ, να μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη των πολιτών, των οποίων  την ψήφο θα ζητήσετε σε λίγες μέρες; Γιατί, οι  πολίτες έχουν αντλήσει μαθήματα για αυτά που λέτε, αλλά  δεν κάνετε. Θα λάβετε όμως ομόφωνα  την ετυμηγορία  τους   την Κυριακή, ότι  δεν τους αρέσει να ξεγελιούνται από τον Δήμαρχό τους.

 

Κι επιπλέον  θα  διαμαρτυρηθούν με την ψήφο τους επειδή  δεν γίνονται αναβαθμίσεις στα σχολεία και δεν επιλύεται το  χρόνιο πρόβλημα της σχολικής στέγης. Ως γονείς γνωρίζουν  ότι οι  εκδηλώσεις και τα παιδικά φεστιβάλ των δύο ημερών της πόλης του Αγίου Νικολάου δεν βελτιώνουν διόλου  την καθημερινότητα των παιδιών τους .

ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟ στην αλήθεια δεν θα υπάρχει  ωράριο… Γιατί  ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ  δεν  κατεβάζει ρολά με δήθεν μελέτες … Προτεραιότητά του  θα είναι τα παιδιά, οι  γειτονιές και τα σχολειά τους.

Την Κυριακή αισθανόμαστε  την ανάγκη αλλαγής στη Δημαρχία για χάρη των παιδιών μας. Αποδεικνύουμε  με την ψήφο μας ότι αναλαμβάνουμε  εμείς ως πολίτες  τα ηνία  και την ευθύνη της καθημερινότητάς τους. Δεν επιτρέπουμε άλλη χαμένη τετραετία σε έναν υψιπέτη δήμαρχο ΔΙΚΑΙΩΜΆΤΩΝ -στις μελέτες και εξαγγελίες!

 

Αυτή τη φορά ψηφίζουμε ελεύθεροι από  μικροπολιτικές και  προπαγάνδες …

Κριτικά σκεπτόμενοι το μέλλον των παιδιών και  τη ευταξία της κάθε μέρας τους  στις πόλεις  και στα  χωριά μας.

 

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΔΗΜΑΡΧΟ   ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ  ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ…

 

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΝΕΟ  ΔΗΜΑΡΧΟ

ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΗ

 

 

Η ομάδα του Νίκου Κοκκίνη

ΑλλάΖουμε τον Δήμο