in ,

Κοπριές δίπλα στους νεκρούς μας; video – photos

Για μια φορά ακόμα πολίτες σχολιάζουν το θέμα της καθαριότητας του χώρου στο νεκροταφείο της Νεάπολης και την κατάσταση που επικρατεί εκεί και φέρνουν προ των ευθυνών τους τοπικούς συμβούλους και τους αντιδημάρχους Νεάπολης και καθαριότητας.

Γράφουν στο fonien.gr
“Σας στέλνουμε ορισμένες φωτογραφίες από το κοιμητήριο της Νεάπολης και συγκεκριμένα την πιο καινούργια πτέρυγα οπως θα δείτε κι εσείς …έχουν κατέβει όλες κοπριές από το στάνη που βρίσκεται ακριβώς από πάνω. Κι άλλες φορές έχουν δημιουργηθεί θέματα όπως να μπουν μέσα τα ζώα και να φάνε τα φυτά Αλλά τώρα αυτή η κατάσταση είναι αδιανόητη.
Και καλό θα ήταν οι αρμόδιοι και σύμβουλοι που πριν ένα μήνα περίπου, έκαναν λόγο για καθαριότητα και συμπεριφορά των ίδιων των πολιτών στο ιδιο κοιμητήριο…Να πάνε τώρα να δουν την κατάσταση που επικρατεί.
 
 
 
Ειναι απαράδεκτο να κατηγορούν τους πολίτες για τα σκουπίδια και να ασχολούνται με ένα συγκεκριμένο κομμάτι ενώ παραδίπλα, υπάρχει ολόκληρη στάνη που σε κάθε περίπτωση μόνο προβλήματα δημιουργεί, είτε όταν φυσάει που όλη η σκόνη της κοπριάς πάει στους τάφους…είτε όταν εχει ζέστη που δεν μπορείς καν να σταθεί να ανάψεις το καντήλι λόγω δυσωδία…είτε όταν βρέχει όπως χτες που κατεβαίνουν όλα αυτά ανάμεσα στους τάφους.
Καλο θα είναι λοιπόν, οι κύριοι – κύριες που ασχολούνται με τα κοινά και έχουν θίξει θέματα σωστής συμπεριφοράς, σεβασμού και καθαριότητας στο κοιμητήριο να πάνε τώρα και να μεριμνήσουν.”