in

Κατέρρευσε στέγαστρο στο παλιό λιμάνι της Πάτρας: Ένας νεκρός [VIDEO – PICS]

Ενα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στην Πάτρα που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος.
Σύμφωνα με το tempo24, ο άτυχος μετανάστης ήταν περίπου 30 ετών με καταγωγή από την Αλγερία ενώ οι τραυματίες τελικά είναι δύο και έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο, ο ένας σε σοβαρή κατάσταση. Συνεργεία ψάχνουν στα συντρίμμια για τυχόν άλλους εγκλωβισμένους.
Ειδικότερα και σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24, ξαφνικά μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα κατέρρευσε η οροφή στα πρώην κρατητήρια στο παλιό λιμάνι της Πάτρας στο ύψος της Όθωνος Αμαλίας και Αγίου Νικολάου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το εν λόγω κτίριο επρόκειτο να κατεδαφιστεί ωστόσο δεν πρόλαβαν με αποτέλεσμα η οροφή να καταρρεύσει.
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας ενώ διεξάγονται έρευνες για τυχόν εγκλωβισμένους.




Θρήνος από τους φίλους του άτυχου μετανάστατη
Καταρρέουν μπροστά στην κάμερα οι φίλοι του άτυχου μετανάστη που έχασε τη ζωή του, όταν κατέρρευσε το κτίριο στην Πάτρα.
Σε κατάσταση σοκ, ο νεαρός φίλος του μετανάστη μιλά στην κάμερα λέγοντας ότι ο νεκρός κατάγεται από την Αλγερία και ήταν έτοιμος να μεταβεί στην Ιταλία.
Τραγική φιγούρα ένας άλλος μετανάστης ο οποίος οδύρεται και προχωρά υποβασταζόμενους από άνδρες των ελληνικών αρχών.

Πηγή Φωτό & Bίντεο: tempo24.gr, patrastimes.gr, patrastv, gnomi patron
Πηγή: iefimerida.gr