in ,

Καθησυχασμός από Πλακιωτάκη για το νοσοκομείο Νεάπολης δεν θα κλείσει είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας, video

Η Μαρία Χανιωτάκη Περιφερειακή σύμβουλος και μέλος του συλλόγου φίλων του νοσοκομείου Νεάπολης “θετική σκέψη”, στη διάρκεια της επίσκεψής του Γιάννη Πλακιωτάκη το Σάββατο στο νοσοκομείο Νεάπολης του περιέγραψε τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει το νοσοκομείο Νεάπολης να συγχωνευθεί με άλλο νοσοκομείο.

Διαβάζουμε δημοσιεύματα που έχουν ανησυχήσει την τοπική κοινωνία της Νεάπολης σε ότι αφορά τη συνέχιση της λειτουργίας του νοσοκομείου. Οπως όλοι ξέρουμε έχει δικό του ΑΦΜ και ένα διαφορετικό τρόπο λειτουργίας λόγω της παρουσίας σε αυτό των κληροδοτημάτων, τα οποία είναι η αιτία ώστε το νοσοκομείο Νεάπολης να έχει μηδενικη επιβάρυνση στο σύστημα δημόσιας υγείας από τη μεριά της χρηματοδότησης, είπε μεταξύ άλλων και ζήτησε από τον υπουργό να μεριμνήσει ούτως ώστε να μη δημιουργηθεί η οποιαδήποτε ανωμαλία στην λειτουργία του νοσοκομείου στο μέλλον.

 

Γνωρίζω πολύ καλά τη διαφορετικότητά της λειτουργίας του νοσοκομείου της Νεάπολης είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πλακιωτάκης τόνισε πως ο σχεδιασμός του υγειονομικού χάρτη της χώρας ανήκει σε άλλο υπουργείο όμως καθησύχασε τους εργαζόμενους ότι διάφορα δημοσιεύματα που φέρουν το νοσοκομείο της Νεάπολης να συγχωνεύεται με άλλα νοσοκομεία ή και να κλείνει δεν είναι ευσταθεί.

Δεν μπορούμε από τη μία να μιλάμε για κατασκευή κέντρου αποκατάστασης και αποθεραπείας στη Νεάπολη και από την άλλη να κλείνουμε το νοσοκομείο της πόλης, σχολίασε συγκεκριμένα.