in , , , ,

Κίνηση ζωής από τους γιατρούς του νομού, audio

Κινητή μονάδα πρόληψης και αντιμετώπισης περιστατικών θέλουν να δημιουργήσουν γιατροί που θα επιχειρούν στον χρόνο εκτός εργασίας τους και εφημεριών τους στο νομό Λασιθίου.

 

Την σκέψη αυτή που σίγα σιγά οργανώνει μοιράστηκε αποκλειστικά στους ακροατές του Λατώ 103,3 και την εκπομπής ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ με τον Θάνο Κορομπύλια ο καρδιολόγος Γιάννης Ανδριώτης. Ο γιατρός βρέθηκε στο στούντιο για την παρουσίαση του 5ου Καρδιολογικού συνεδρίου που θα γίνει την Παρασκευή και το Σάββατο στον Άγιο Νικόλαο.

 

Ο κ. Ανδριώτης είπε πως σαν μεταφορικό μέσο θα χρησιμοποιηθεί το ασθενοφόρο της πολιτιστικής ένωσης του Αγίου Νικολάου ενώ άμεσα θα πρέπει να αγοραστεί ένα φορητός υπέρηχος ο οποίος έχει ένα κόστος 5.000 ευρώ περίπου.

 

«Μια εξέταση με τον φορητό υπέρηχο μπορεί να σώσει ακόμα και μια ζωή.» είπε καλώντας επί της ουσίας ίσως κάποια εταιρία να κάνει την προμήθεια αυτή σαν χορηγία.

Ο ίδιος παρουσίασε ακόμα το πρόγραμμα του συνεδρίου που είναι επί της ουσίας ανοικτό σε όλους να το παρακολουθήσουν. «Είναι ένα συνέδριο που δεν αποτελείται αποκλειστικά από ιατρικές ορολογίες ενώ παράλληλες εκδηλώσεις για το κοινό και τις ερωτήσεις του θα είναι πολλές στο 2ήεμρο που θα γίνει στο ξενοδοχείο ΕΡΜΗΣ»

 

ΘΑΝΟΣ Κ.