in ,

Κάντε κάτι επιτέλους για τη Νεάπολη, αξίζει τόσα, άκουσέ το

Το απόγευμα της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου έγινε μία ακόμα συνάντηση την οποία προκάλεσε ο εμπορικός σύλλογος της Νεάπολης με όλους τους δημοτικούς συμβούλους της Νεάπολης αλλά και τους αντιδημάρχους στο δήμο Αγίου Νικολάου σε συνέχεια της πρώτης συνάντησης που είχε γίνει με τα μέλη του Τ.Σ της περιοχής.
Ο Νίκος Ταμπακάκης πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου της Νεάπολης μίλησε το πρωί της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου στην εκπομπή Παμε αέρα στον 104.4 με τον Θάνο Κορομπύλια, είπε ότι οι αντιδήμαρχοι του δήμου Αγίου Νικολάου και οι δημοτική σύμβουλοι της Νεάπολης στέκονται αρωγοί στα θέματα που ο εμπορικός σύλλογος έχει θέσει σαν προτεραιότητες και δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν στο ΜΕΤΡΟ των δυνατών για την επίτευξη όλων των στόχων.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στο στον αστικό ιστό της Νεάπολης και στο εμπορικό κέντρο με δεδομένο ότι ο εμπορικός σύλλογος της Νεάπολης δεν ενδιαφέρεται μόνο  για θέματα που αφορούν τη λειτουργία των καταστημάτων αλλά ολόκληρης της πόλης. “Δεν είναι δυνατόν ιστορική πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου να έχει αυτή την εικόνα και να μην και να έχει χάσει ότι είχε από παλιότερα, πρέπει η Νεάπολη να αποκτήσει όλα όσα αξίζει και αξίζει πραγματικά πολλά.”  σημείωσε ο Νίκος Ταμπακάκης
 
ακούστε εδώ την συζήτηση