in ,

Κάλεσμα στους νέους

Νέοι και Νέες του Τόπου μας.

Ήρθε η στιγμή, που για πρώτη φόρα η Πολιτεία σας δίνει το δικαίωμα να μπορείτε να συμμετάσχετε με την ψήφο σας, στις εκλογές και να επιλέξετε και εσείς τον κατάλληλο άνθρωπο για να διοικήσει τον τόπο στον οποίο ζείτε.

Πολλοί από εσάς, θα ρωτήσετε τους γονείς σας για το τι θα ψηφίσετε και πολύ καλά θα κάνετε να πάρετε την γνώμη τους. Βέβαια, είσαστε σε μια ηλικία που καταλαβαίνεται  πολύ καλά και ίσως θα έχετε δει και εσείς πράγματα που δεν σας αρέσουν ή που να μην υπάρχουν καθόλου  ή που θα θέλατε να αλλάξουν και ακόμα χειρότερα να μην βρίσκεται ένας άνθρωπος που να σας ακούσει και να μιλήσετε μαζί του.

Σας καλώ λοιπόν όλους εσάς, όλα τα νέα παιδιά να σκεφτείτε  πως έχετε δει τον τόπο σας μέχρι τώρα, κι αν αυτά τα χρόνια που πέρασαν έχετε δει κάποια αλλαγή, να σκεφτείτε αν κάποιος σας έδωσε τον λόγο για να μπορείτε να προτείνετε αλλαγές και εσείς οι ίδιοι, που θα θέλατε  να γίνουν στην τοπική μας κοινωνία.

Βεβαίως έρχεται και ο καιρός που θα εισέλθετε στις σχολές σας, και ορισμένοι από εσάς θα αφήσετε  τον τόπο σας.  Όμως,  όταν με το καλό θα τελειώσετε τις σπουδές σας, θα γυρίσετε πάλι πίσω και θα πρέπει να βρείτε έναν αλλαγμένο τόπο, έναν τόπο που θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε  τις σκέψεις σας και όλα όσα έχετε σχεδιάσει για τον μέλλον σας.

Με την δική σας ψήφο σε αυτές τις εκλογές,  έχετε την δύναμη να ορίσετε  τον σωστό άνθρωπο που θα  είναι εκείνος που θα συμβάλλει στην βιοτική και ποιοτική ανάπτυξη του τόπου σας, σε έναν τόπο που θα έχετε και εσείς λόγο, σε έναν τόπο που θα σας δοθεί η ευκαιρία να είσαστε κομμάτι της ανάπτυξης του.

Για ένα καλύτερο αύριο δικό Σας, για ένα καλύτερο αύριο του τόπου Σας, για ένα καλύτερο αύριο των οικογενειών Σας που  έχετε, αλλά και που θα κάνετε,  σας καλώ να εμπιστευθούμε όλοι μαζί τον συνδυασμό «αλλαΖουμε τον Δήμο» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Κοκκίνη.