in , ,

Ιρλανδοί οπαδοί νανουρίζουν μωρό σε τρένο![VIDEO]

Το 15ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έχει στιγματιστεί από σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών, με αποκορύφωμα την τριήμερη μάχη στους δρόμους της Μασσαλίας με πρωταγωνιστές Άγγλους και Ρώσους χούλιγκανς όμως ευτυχώς υπάρχει και η άλλη πλευρά του… φεγγαριού.
Υπάρχουν δηλαδή εκείνοι οι φανς που δείχνουν στον κόσμο ότι οπαδός δεν σημαίνει “τα σπάω και θέλω να καταστρέψω τον αντίπαλο” αλλά αντίθετα σημαίνει “αγαπώ πολύ την ομάδα μου και φροντίζω να τη διαφημίζω με κάθε τρόπο”.
Αυτό το δόγμα το υϊοθετούν απόλυτα εκείνοι της Ιρλανδίας (μαζί με αυτούς της Βόρειας Ιρλανδίας είναι από τους πλέον εκδηλωτικούς στη Γαλλία) και υπάρχει μάλιστα ένα περιστατικό που το επιβεβαιώνει πανηγυρικά.
Συνέβη σε τρένο στο Μπορντό όπου συνάντησαν ένα ζευγάρι Γάλλων με μωρό και αφού αντιλήφθηκαν πως το μικρό παιδί τρόμαξε με τον κόσμο, άρχισαν να του τραδουγούν νανουρίσματα για να το ηρεμήσουν.
Πρώτα με το κλασικό παιχνιδιάρικο “Twinkle Twinkle Little Star” (φέρτε στο μυαλό σας το “Φεγγαράκι μου λαμπρό’), ακολούθησε το “Hush Little Baby” ενώ κάποιος επιχείρησε να ξεκινήσει το “Baby’s on fire” χωρίς ευτυχώς να υπάρχει ανταπόκριση… Απολαύστε τους!
https://www.youtube.com/watch?v=5_Bp7vWvN1c
sport24.gr