in , ,

ΘΟΝ "Και εσείς για τον γιατρό;", video

«Δε χρειάζεται πολύ για ένα άνθρωπο, ένα τσακ χρειάζεται, ένα τσακ…». Το δυνατό χειροκρότημα κέρδισαν με την αξία τους τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Νεάπολης το Σαββάτο 8 8 2015 το βράδυ στην πρεμιέρα του νέου τους έργου «Και εσείς για το γιατρό;» στο κατάμεστο κινηματοθέατρο «Δρήρος» στη Νεάπολη.
Η πρώτη συνεργασία της Ομάδας με τη Μαρία Στεφανάκη στη σκηνοθεσία έδειξε ότι πέτυχε. Άλλωστε και η κ. Στεφανάκη εξέφρασε τη χαρά της για το αποτέλεσμα και στο τέλος προσέφερε σε κάθε μέλος της ομάδας από ένα τριαντάφυλλο ευχαριστώντας για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν και τη ζεστή και ανθρώπινη αγκαλιά που της προσέφεραν. «Η προσπάθεια που κάναμε από τη μια έφερε γέλιο και από την άλλη μας έκανε όλους να προβληματιστούμε για το τί συμβαίνει γύρω μας όχι σήμερα, πάντα», ανέφερε.
Επί σκηνής οι Δόξα Γιανναδάκη, Γιώργος Σχοινιωτάκης, Μαρία Σχοινιωτάκη, Αλέκος Κατσιδονιώτης, Εύα Πέτκα, Γιώργος Βιδάκης, Ρένα Κωφινάκη και Πόπη Παρασκάκη απέδειξαν ότι η ΘΟΝ βελτιώνεται και εξελίσσεται. Στις παραστάσεις βοήθησαν οι Χριστίνα Πάρσαλη, Ρούλα Ευαγγελάτου, Απόστολος Πάρσαλη, Μυρτώ Βασιλάκη και ο Χρήστος Ευαγγελινάκης.
Η παράσταση ανεβαίνει στις 21 Αυγούστου στην Πρίνα, στις 22 στη Μίλατο και στις 5 Σεπτεμβρίου στη Φουρνή.


ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ