in , , , ,

Θα πάρουν φωτιά …τα ζάρια και 300 ευρώ στον πρώτο.

Το καλοκαίρι του 2005 ήταν η πρώτη χρονιά που τα μέλη του δραστήριου συλλόγου των ΝΕΩΝ Νεάπολης είχαν διεξαγάγει το πρώτο πρωτάθλημα τάβλι το οποίο γίνεται από τότε κάθε χρόνο μέσα στον Αύγουστο.
Φέτος οι ΝΕΟΙ Νεάπολης προσκαλούν τους επίδοξους παίκτες την επόμενη Κυριακή στις 4 του Αυγούστου να πάρουν μέρος στο 8ο κατά σειρά πρωτάθλημα τους το οποίο γίνεται μέσα στην δροσιά και στην φυσική σκιά του Δημοτικού κήπου της πόλης.

8 χρόνια τώρα έχουν πάρει μέρος στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα οι πλέον δυνατότεροι παίκτες της ανατολικής Κρήτης και κάθε χρόνο είναι το πρωτάθλημα που πολλοί περιμένουν ώστε να αναδειχθούν στις ποιο ψιλές του θέσεις και γιατί όχι να χτυπήσουν και την πρωτιά.

 Άλλωστε πέρα από θέμα γνώσης είναι και θέμα τύχης πολλές φορές και φέτος ο πρωταθλητής ή η πρωταθλήτρια, παίρνουν μέρος και δυνατές στο τάβλι κυρίες επίσης στην ίδια κατηγορία με τους υπόλοιπους θα κερδίσει πέρα από το κύπελλο και 300 ευρώ μετρητά, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο ειδικά στις μέρες μας .

Για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απλά πρέπει να καλέσει στο 6972819663 ή στο 6977392323 και να περιμένει τον αντίπαλο του στην κλήρωση που θα γίνει το πρωί της Κυριακής.

Οι ΝΕΟΙ που ξεχωρίζουν για την φιλοξενία όλων των παικτών έχουν και φέτος ετοιμάσει τον χώρο ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να νοιώσουν ότι πραγματικά αξίζει τον κόπο να λαμβάνει κανείς μέρος σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα.

ΘΑΝΟΣ Κ.