in ,

Θα εργαστώ στο πνεύμα του ενιαίου Δήμου διεκδικώντας το καλύτερο για τον τόπο

Την πρώτη επίσημα μέρα της ανάληψης των καθηκόντων της η νέα αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου, υπεύθυνη για θέματα του Επάνω Μεραμπέλλου Έφη Βελημβασάκη μίλησε στο fonien.gr για τις προτεραιότητες τις, τις επαφές και το όραμα της όλοι μαζί απο κοινού να εργαστούν και να συνεργαστούν ώστε η περιοχή να γίνει ανταγωνιστική και ελκυστική και να κερδίσει επισκέπτες.

“Προτεραιότητα μου αρχικά είναι οι επαφές με τους φορείς του τόπου (μητρόπολη,κέντρο προστασίας παιδιού,φυλακές,νοσοκομείο,σχολεία κ.α) με τους προέδρους των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων, με τους συνεργάτες μου και τις υπηρεσίες του Δήμου ετσι ώστε να γνωριστούμε για να ξεκινήσουμε να χτιζουμε τις σχέσεις εμπιστοσύνης.
Στόχος μου, και καλο ειναι να το συνειδητοποιήσουμε ολοι, ειναι οτι είμαστε ένας Δήμος που απαιτεί συνεργασία, προσπάθεια, συλλογικότητα και επικοινωνία με κοινό σκοπό το καλο του τόπου και το συμφέρον της κοινωνίας γιατι χωρίς αυτα θεωρώ δεν γίνεται τίποτα.

Ολοι μαζί μπορούμε περισσότερα!
Η δημοτική αρχή δεν άλλαξε επομένως θα συνεχιστούν τα όσα έχουμε πει και δεσμευτεί να υλοποιηθούν.

Το Πανω Μιραμπελλο έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία και πλούσιο πολιτισμό και πρέπει να το αγαπήσει και να το αγκαλιάσει η ίδια η κοινωνία για να το αγαπήσει και ο ξένος.

Οι ίδιοι οι πολίτες θα πρέπει να το κάνουμε πιο ανταγωνιστικό για να ειναι ελκυστικο και επισκέψιμο.”