in ,

Θα είμαι δίπλα σε κάθε ένα ξεχωριστά, ώστε να προωθήσουμε μαζί οτιδήποτε θα κάνει τον Τόπο μας καλύτερο.

Δεν έχω λόγια για να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους, δίνοντάς μου ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να βελτιώσουμε την εικόνα και την καθημερινότητα του τόπου μας.

Η εκλογή μου, με γεμίζει με τεράστια ευθύνη και δύναμη ώστε να εκπροσωπήσω με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο σθένος την προοπτική ανάπτυξης και σχεδιασμού ενός οράματος που θα δώσει νέα πνοή στο Μεραμπέλλο και στην ιδιαίτερα υποβαθμισμένη Νεάπολη.

Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις ώστε να ακουστεί επάξια η φωνή όλης της Νεάπολης και του Δήμου, ανεξαρτήτως αν με στήριξαν ή όχι. Θα είμαι δίπλα σε κάθε ένα ξεχωριστά, ώστε να προωθήσουμε μαζί οτιδήποτε θα κάνει τον Τόπο μας καλύτερο.

Η τελευταία πράξη της ύψιστης δημοκρατικής διαδικασίας δίδεται την προσεχή Κυριακή. Οι πολίτες του Δήμου μας πρέπει να αξιολογήσουν πλέον τον πιο κατάλληλο για Δήμαρχο, αναλογιζόμενοι αφενός το ισχνό «αποτύπωμα» που έχει αφήσει η παρούσα Δημοτική αρχή και αφετέρου την εικόνα που βιώνει ο τόπος στην καθημερινότητα και το όραμα.

Όλοι μαζί πρέπει να στηρίξουμε το Νίκο Κοκκίνη και τον συνδυασμό «αλλάΖουμε τον Δήμο» ώστε να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα.

Ευχαριστώ από καρδιάς.

 

Γιώργος Καφφετζάκης

Δ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Σύμβουλος Τ.Υ. ΔΕΠΤΑΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α.

Πρόεδρος της Ν.Ε. Λασιθίου ΤΕΕ/ΤΑΚ