in ,

Η τοπική αγορά χρειάζεται ενίσχυση.

Χωρίς ιδιαίτερη κίνηση στα καταστήματα διαγράφεται για τον εμπορικό κόσμο η τρέχουσα εορταστική περίοδος και σύμφωνα μ τον πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Αγίου Νικολάου Οδυσσέα Παπαδάκη η αγορά κινείται ελάχιστα.
«Πραγματικά οι μέρες αυτές που περνάμε δεν έχουν καμία σχέση με κανένα άλλο χρόνο, είμαστε σε πολύ άσχημη κατάσταση όλοι οι επαγγελματίες και μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Η αγοραστική δύναμη των πολιτών έχει πέσει τόσο χαμηλά που δεν λέγεται, οι άνθρωποι δεν έχουν να πάρουν την γαλοπούλα τους, τα δώρα θα κοιτάζουν , η κατάσταση μας είναι απελπιστική.» τονίζει με αγανάκτηση ο κ. Παπαδάκης .
 
Ο ίδιος παρόλα τα προβλήματα που πολλά καταστήματα έχουν επισημαίνει προς τους καταναλωτές να στηρίξουν την τοπική αγορά έστω τώρα τις τελευταίες μέρες του έτους και μιλάει για την ελπίδα που δεν πρέπει να σβήσει.
 
«Να σκεφτόμαστε θετικά μήπως και αντέξουμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλο γιατί μόνο έτσι θα κρατηθούμε. Σαν εμπορικός σύλλογος έχουμε βγάλει στους δρόμους της πόλης μερικούς Άγιους Βασίληδες και μοιράζουν γλυκίσματα σε όλους μήπως και δώσουμε μια μήπως γλυκιά γεύση. Κάνουμε ότι μπορούμε με τις δυνάμεις που μας έχουν απομείνει.» είπε.
 
Στην τοπική δε αγορά όπως σχολίασε οι προσφορές είναι δεδομένες καθώς σε πολλά καταστήματα οι επαγγελματίες έχουν προχωρήσει σε σιωπηλές εκπτώσεις προσφέροντας πολλά προϊόντα σε χαμηλές τιμές.
 
ΘΑΝΟΣ Κ.