in , ,

Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις εν μέσω εκλογών, audio

Με ψιλά ποσοστά που ξεπερνούν και το 40% ξεκίνησαν και στην τοπική αγορά του Αγίου Νικολάου οι χειμερινές εκπτώσεις χθες οι οποίες θα έχουν διάρκεια ως τις 25 Φεβρουαρίου. Με τις εκπτώσεις να γίνονται στο μέσο των εκλογών οι επαγγελματίες εκτιμούν ότι θα περάσουν προς όλους όσους θέλουν  να κυβερνήσουν την επόμενη μέρα της 25ης Ιανουαρίου τα μηνύματα για ανάπτυξη, πιο δίκαια φορολόγηση και περισσότερες θέσεις εργασίας.

 

«Οι γιορτές δεν πήγανε πολύ καλά και όλοι μας τώρα  περιμένουμε τις εκπτώσεις μήπως και κινηθεί κάπως η αγορά.» είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αγίου Νικολάου Οδυσσέας Παπαδάκης. Οι έμποροι επισημαίνουν ότι η επάρκεια σε όλα τα προϊόντα ένδυσης και υπόδησης ως επί το πλείστον είναι δεδομένη ενώ χαρακτηρίζουν άριστη  την ποιότητα.

«Δεν αλλάζουμε το εμπόρευμα μας όποτε όλα τα προϊόντα που έβρισκαν οι καταναλωτές στις γιορτές θα βρουν και τώρα σε όλα τα καταστήματα μας.» είπε ακόμα και χαρακτήρισε πολύ καλή την τοπική αγοράς σε όλα της τα επίπεδα ζητώντας από τους καταναλωτές να μην σταματούν να στηρίζουν τα τοπικά καταστήματα.

«Εδώ μπορούν όλοι να βρουν τα πάντα και να γνωρίζουν ότι οι αγορές από εδώ είναι επένδυση στην τοπική μας οικονομία και σε θέσεις εργασίας.» είπε ο κ. Παπαδάκης. Στο πλαίσιο της τακτικής χειμερινής περιόδου εκπτώσεων, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή 18 Ιανουαρίου με το ωράριο λειτουργίας εκείνη την ημέρα να είναι από τις 11 το πρωί, έως τις 6 το απόγευμα για όσα καταστήματα ανοίξουν.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, δε, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

ακούστε εδώ

 

ΘΑΝΟΣ Κ