in , , ,

Η έναρξη του έργου βασικός στόχος και η συνεργασία το βασικό συστατικό στην επαφή διοίκησης και συλλόγου

Πρώτη τους συνάντηση γνωριμίας πραγματοποίησαν τα μέλη του νέου Δ.Σ του Συλλόγου «φίλοι του παιδιού Κρήτης» με τον νέο αναπληρωτή διοικητή του Διαλυνάκειο νοσοκομείου Κ.Υ Νεάπολης κ. Νίκο Παντιέρα.  Το κλίμα ήταν πολύ φιλικό, εποικοδομητικό δείχνοντας τον δρόμο μιας καλής συνεργασίας στο μέλλον.
 
Να θυμίσουμε ότι ο σύλλογος έχει κάνει δωρεά το οικόπεδο στη Νεάπολη ώστε να αναγερθεί το Κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας, μια δωρεά από αυτές που δεν συμβαίνουν συχνά στην χώρα μας από παλιούς  ανθρώπους της Νεάπολης που χάρισαν τις περιουσίες τους ώστε να πιάσουν τόπο για κοινό καλό.
 
Ο αναπληρωτής διοικητής δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ότι ήταν μεγάλη του χαρά και τιμή που γνώρισε τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου, διαπιστώνονταν ότι ο ρόλος τους θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός στην συνέχεια. «Πραγματικά χάρηκα για την γνωριμία η οποία ήταν τιμή για μένα. Συμφωνήσαμε με συμβολαιογραφική πράξη, έτσι όπως είχε αποφασιστεί στην γενική συνέλευση του συλλόγου, να παρατείνουμε για ακόμα 5 χρόνια την δωρεά ώστε να προλάβουμε σίγουρα χρονικά τις διορίες ενώ από την μεριά μου τους έγινε η πρόταση σε κάθε Συμβούλιο του νοσοκομείου που θα έχει θέμα το κέντρο αποκατάστασης να παρευρίσκονται τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου ώστε να έχουν και άμεση ενημέρωση και άποψη.» είπε και με έμφαση τόνισε την σημαντικότητα της προσφοράς των κατοίκων της περιοχής. «Δεν μπορούμε παρά να σεβαστούμε την παραχώρηση των περιουσιών των ανθρώπων αυτών και να πράξουμε τα δέοντα ώστε να γίνει πράξη ένα σπουδαίο έργο.» πρόσθεσε. Ακόμα από κοινού αποφασίστηκε μια φορά ανά μήνα έστω να υπάρχει συνάντηση μελών του συλλόγου με την διοίκηση του νοσοκομείου ώστε να κοιτούν από κοινού τις εξελίξεις στο θέμα του έργου. Από την μεριά του ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Χουρδάκης είπε  ότι η γνωριμία με τον νέο αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου ήταν ιδιαίτερα καλή και εποικοδομητική καθώς βρήκαν απέναντι τους έναν άνθρωπο που θέλει επί της ουσίας να είναι δίπλα τους.
 
«Επιβεβαιώθηκε στην συνάντηση μας ότι ο στόχος παραμένει και είναι κοινός και πραγματικά χαρήκαμε διότι είδαμε τον αναπληρωτή να έχει καταλάβει την σημαντικότητα της δωρεάς και την σπουδαιότητα της υλοποίησης του έργου και από κοινού αποφασίσαμε τα επόμενα βήματα ώστε να μην χαθεί καθόλου άλλος χρόνος. Είναι δε επίσης σημαντικό ότι και από τις δύο μεριές αναγνωρίζεται ότι η συνέχιση της λειτουργίας του νοσοκομείου της Νεάπολης στο οποίο επί της ουσίας θα κουμπώσει το έργο του κέντρου αποκατάστασης και αποθεραπείας. Δώσαμε στον κ. Παντιέρα να καταλάβει και όντως έδειξε να το ξέρει ήδη και να το σέβεται ότι όλοι οι φορείς μαζί και εμείς και σύσσωμη η τοπική κοινωνία είναι δίπλα σε ότι και αν χρειαστεί προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου.»  είπε.
 
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ