in , , , ,

Η Νεάπολη το εορτάζει Χριστουγεννιάτικα

Το Σάββατο η Νεάπολη είχε χρώμα εορταστικό είχε χρώμα και μελωδίες των εορτών και είχε και πολλά μα πάρα πολλά παιδιά να παίζουν, να τραγουδούν, να δημιουργούν και να χαίρονται από το πρωί έως και το απόγευμα.
21 12 15 νεαπολη εκδηλωσεις 21 12 15 νεαπολη εκδηλωσεις 2
Παρά το κρύο και την παρέα του ψιλόβροχου κατά περιόδους τα παιδιά του παιδικού σταθμού  όπου σαν ξωτικά δημιούργησαν όμορφα πραγματάκια και έδειξαν ότι η επόμενη γενιά ετοιμάζεται σιγά σιγά. Συνέχισαν τα παιδιά του τοπικού τμήματος του οδηγισμού που γέμισαν τον δημοτικό κήπο λιχουδιές και όχι μόνο ενώ ενεργά συμμετείχαν παιδιά και δάσκαλοι από το Β’ Δημοτικό σχολείο της πόλης.
 
Οι δάσκαλοι και οι μαθητές μετά την ξωτικοπαρέλαση που είχαν κάνει το Σάββατο 12 του μήνα χωρίς καθόλου να έχουν κουραστεί συνέχισαν το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου με  Χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές, με Face painting, με τον  Καρυοθραύστη, σε μουσικοκινητικό δρώμενο, με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τους μαθητές του 2ου Ολοήμερου Δημοτικού και με αφηγήσεις παραμυθιών δίπλα από το φωτεινό έλκηθρο του ΑΠΟΝ.
21 12 15 νεαπολη εκδηλωσεις 4
Οι μαθητές και όλα τα παιδιά που βρέθηκαν στον Δημοτικό κήπο της Νεάπολης που τις μέρες που περνάμε είναι π[πραγματικά ιδιαίτερα εορταστικός και όμορφα στολισμένος  ανανέωσαν την συνάντηση τους στις επόμενες δράσεις που θα γίνουν τις ημέρες που ακολουθούν.
 
ΘΑΝΟΣ Κ
 
Φωτος
Κώστας Β.