in ,

Η Νεάπολη θα είναι η έδρα μου.

Ο μαραθώνιος της ενημέρωσης του Κώστα Κοκκίνη αναφορικά με την ενημέρωση του για τα θέματα της περιοχής του επάνω Μεραμπέλλου όπου θα αναλάβει την αντιδημαρχία και επίσημα σε μερικές όμορες προχωρά με ρυθμούς ικανοποιητικούς, όπως ο ίδιος σχολιάζει μιλώντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ. ,
 
Ξεκαθαρίζει δε ότι έδρα του θα είναι η Νεάπολη ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό που κάνει από τώρα είναι μια μέρα την εβδομάδα να βρίσκεται και σε άλλο σημείο της περιοχής ενώ ακόμα μια μέρα στις υπηρεσίες του Αγίου Νικολάου μέχρι όλα να πάρουν την ροή τους. «Θέλω πραγματικά να βρίσκομαι συνέχεια εδώ και να έχω επαφή τόσο με τους φορείς όσο και με τους ανθρώπους τούτου του τόπου, να ακούω να μαθαίνω και να προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις στην καθημερινότητα όλων.» σχολίασε ο ίδιος.
 
Στις επαφές που έχει κάνει έως τώρα οι οποίες και συνεχίζονται, όπως είπε ο ίδιος, αντιλαμβάνεται ότι ο κόσμος αλλά και οι εκπρόσωποι φορέων συλλόγων και ομάδων έχουν μια πολύ καλή αντιμετώπιση σε ότι αφορά την αλλαγή στην διοίκηση του Δήμου και ότι περιμένουν να δουν να γίνονται πράγματα. «Είμαστε εδώ για να εργαστούμε με διάθεση να πάνε όλα πιο καλά σε όλους τους τομείς και πάντα με όσα μέσα μπορούμε να διαθέσουμε.  Ο τόπος και οι άνθρωποι του έχουν τις δυνατότητες να κάνουμε πράγματα  μαζί και αυτό θα επιδιώξουμε άλλωστε.»
 
ΘΑΝΟΣ Κ.