in

Η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου ευχαριστεί

Το Δ.Σ και τα μέλη της Λέσχης Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου ευχαριστούν θερμά όλους όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί με επιτυχία το κινηματογραφικό αφιέρωμα στην μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΥ. Ο σπουδαίος Αγιονικολιώτης δημιουργός διαχρονικά στήριξε τις δράσεις της Λέσχης Κινηματογράφου, αρωγός, συμπαραστάτης και συμβουλάτορας σε κάθε μας προσπάθεια.
Με την ολοκλήρωση του αφιερώματος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους τίμησαν την μνήμη του, με την παρουσία τους στις προβολές των ταινιών του σκηνοθέτη στον θερινό κινηματογράφο ‘Χριστίνα’.
Ακόμη ευχαριστούμε θερμά όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το κινηματογραφικό αφιέρωμα και η έκθεση και ιδιαίτερα τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου και τον Αντιδήμαρχο κ. Χάρη Αλεξάκη, για την άψογη συνεργασία και την αμέριστη συμπαράσταση.
Πολλά ευχαριστώ και στους σκηνοθέτες κ. Μάριο Παπαγεωργίου και κ. Άγγελο Σπάρταλη που προλόγισαν τις ταινίες, στην ηθοποιό κ. Μαριάνθη Μενεγάκη και στη σύζυγο του σκηνοθέτη κ. Σωτηρία Ματζίρη.
Ιδιαιτέρες ευχαριστίες στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αγίου Νικολάου, που εγκαινίασε το άνοιγμα του χώρου στη σύγχρονη πολιτιστική δράση φιλοξενώντας έκθεση με εικαστικές δημιουργίες του σκηνοθέτη. Ξεχωριστό ευχαριστώ στην επιμελήτρια της έκθεσης με τίτλο «ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ, Εικόνα-Κίνηση-Νόημα-Ζωή», κ. Καραμητσοπούλου Μαρία. Ευχαριστούμε ακόμη θερμά όλο το προσωπικό του Μουσείου και ιδιαίτερα την προϊσταμένη κ. Χρύσα Σοφιανού, την κ. Κλειώ Ζερβάκη (συντηρήτρια αρχαιοτήτων και μέλος του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν) και τους αρχαιοφύλακες κ. Γιώργο Αποστολάκη, κ. Πόπη Μαργετουσάκη και κ.Τόνια Μαυρικακη, που με τις προσπάθειες τους συνέβαλαν στην επιτυχία της έκθεσης
Ευχαριστούμε επίσης το Photo-Pagalos για την γενναιόδωρη προσφορά και τον κ. Νίκο Γιωργουλάκη για την πολύτιμη συνεισφορά του.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας (εφημερίδα ‘Ανατολή’, fonien.gr, CNAnews και τους Ρ/Σ Λατώ fm και 104,4fm) που συνέβαλαν καθοριστικά στην προβολή του αφιερώματος.