in , , ,

Η κάλπη των φοιτητών του ΤΕΙ Αγ. Νικολάου.

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκαν χθες οι φοιτητικές εκλογές στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Παράρτημα Αγίου Νικολάου.
Η διαδικασία φιλοξενήθηκε στον 3ο όροφο του «Ρεξ», ώστε να διευκολυνθεί η συμμετοχή των φοιτητών που την συγκεκριμένη μέρα μπορεί να μην είχαν μάθημα στις εγκαταστάσεις στα Λακώνια.
Για πρώτη φορά φέτος μετά από αρκετά χρόνια συμμετείχαν στις εκλογές δύο ψηφοδέλτια. Σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες υποψήφιοι κατέρχονταν από τους Ανεξάρτητους Φοιτητές του ΤΕΙ Αγ. Νικολάου χωρίς καμία συμμετοχή φοιτητικών κομματικών νεολαιών, καθώς οι ίδιοι οι φοιτητές θεωρούσαν -όπως δήλωναν- ότι δεν χωράνε στο Τμήμα ούτε κόμματα, ούτε κομματικά συμφέροντα, που καμιά σχέση δεν έχουν με τον φοιτητικό κόσμο.
«Το κλίμα», δήλωσε ο νυν Πρόεδρος του Δ.Σ. Φοιτητών του Τμήματος ΤΕΙ Αγ. Νικολάου Γιάννης Καλλέργης, ήταν ήρεμο χωρίς καμία ένταση ή κάτι απρόσμενο, ενώ η προσέλευση των φοιτητών κρίνεται απόλυτα ικανοποιητική.
Στην εκλογική αναμέτρηση φέτος το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού των Ανεξάρτητων Φοιτητών είχε 13 υποψήφιους για το Δ.Σ., ενώ στο ψηφοδέλτιο της Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας υποψήφιος ήταν ένας.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ