in ,

Η κάλπη ανέδειξε "Βασιλικό".

Στην εκπνοή της προεκλογικής περιόδου μια άλλη αναμέτρηση κορυφώθηκε στη Βουλισμένη με υποψήφιους φρέσκους και μυρωδάτους, εντυπωσιακούς και… καταπράσινους.
 
Για τρίτη χρονιά ο δραστήριος Επιμορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βουλισμένης διοργάνωσε το διαγωνισμό για τον καλύτερο βασιλικό! Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αρωματικά φυτά που συναντούμε σε πολλά σπίτια, αυλές και γειτονιές παντού στη χώρα μας.
 
Τα μέλη του Επιμορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου της Βουλισμένης βλέποντας ότι σε πολλά νοικοκυριά του χωριού ο βασιλικός κυριαρχεί διοργάνωσαν ξανά για τρίτη χρονιά ένα διαγωνισμό, στον οποίο οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις είκοσι και ουσιαστικά ήταν η τελευταία του εκδήλωση της θερινής περιόδου.
 
Μετά από ένα δύσκολο συναγωνισμό, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, η επιτροπή με επικεφαλής το γεωπόνο Μανόλη Συλλιγάρδο κατέταξε στην πρώτη θέση το βασιλικό του Κώστα Αγγελάκη, στη δεύτερη αυτόν που βρίσκεται στην αυλή των γραφείων του Συλλόγου και στην τρίτη έναν από την αυλή του ιερού ναού της Παναγίας στο Βιγλί.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ