in ,

Η διοίκηση στο λιμάνι έχει πετύχει το 80% των στόχων, audio

Λίγες ακόμα προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου έχουν απομείνει έως το τέλος του μήνα.
 
Στην εκπνοή της περιόδου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Γιάννης Κοκκίνης σημειώνει πως το 80% των στόχων της διοίκησης του λιμανιού έχει επιτευχθεί.
 
«Ξέρουμε πολύ καλά», συνεχίζει, «ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και προς τα εκεί έχουμε στρέψει την προσοχή μας. Σε περιόδους όμως σαν αυτές που διανύουμε στην οικονομία της χώρας και στην δυναμική των τοπικών αυτοδιοικήσεων και των εταιρειών τους εκτιμώ ότι η παρούσα περίοδος χρήσης του λιμανιού και της διοίκησης της παραλιακής ζώνης κλείνει με θετικό πρόσημο, καθώς έχουμε επιτύχει το 80 % των αρχικών μας στόχων.
7 10 15 kokkinhs
 
ακούστε εδώ
Γνωρίζουμε ότι το λιμάνι μας έχει θέματα που πρέπει να επιλυθούν για να αναπτυχθεί και άλλο η κρουαζιέρα, όμως εκεί μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Οι τάσεις στην κρουαζιέρα είναι πλέον τα μεγάλα πλοία που μπορούν να έχουν πολλούς επιβάτες, όμως τα δικά μας βάθη δεν είναι κατάλληλα για τόσο μεγάλα πλοία, οπότε εδώ πρέπει με αρωγό τον Δήμο και την Περιφέρεια να κάνουμε κάτι, ώστε να βαθύνουμε τα νερά μας για να μπορούν να έρχονται και πιο μεγάλα καράβια.
 
Για την ενοποίηση και την συνένωση των λιμανιών έχει γίνει ανάθεση μελέτης από το Δημοτικό Συμβούλιο για το εάν είναι βιώσιμη μια συνένωση με τα λιμάνια της Χερσονήσου και ίσως της Σητείας και αναμένονται τα στοιχεία».
 
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ