in

Το Med Queen ήρθε και θα παραμείνει ….

Συνάντηση εργασίας είχαν την Τετάρτη 28/06/2017 με τον καπετάνιο του Med Queen κο. Χρήστο Νταούτη ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου κος  Χαριτάκης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κος. Μπαρμπούνης και ο σύμβουλος του Επιμελητηρίου και του ΛΤ σε θέματα κρουαζιέρας κος Μπρας.
Έγινε αναλυτική παρουσίαση των δυνατοτήτων του προορισμού Άγιος Νικόλαος σε σχέση με της δυνατότητες του Λιμανιού, τις εκδρομές αλλά και τα καταστήματα. Επίσης ζητήθηκε να εξεταστεί η δυνατότητα να ενταχθούν τοπικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας στα καταστήματα του πλοίου αλλά και το ενδεχόμενο να γίνουν χειμερινές κρουαζιέρες που θα περιλαμβάνουν και τον Άγιο Νικόλαο.

Ο κος. Χαριτάκης επεσήμανε την καλή συνεργασία του Επιμελητηρίου και όλων των φορέων για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας και δήλωσε αρωγός σε όλες τις προσπάθειες του ΛΤ για βελτίωση των υπηρεσιών του.
Ο κος. Μπαρμπούνης ζήτησε την συνεργασία με το τμήμα εκδρομών της εταιρείας για να γίνουν προτάσεις και να μπορέσουν οι επισκέπτες να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητες που προσφέρει η περιοχή μας.
Το πλοίο χωρητικότητας 350 επιβατών θα επιστρέψει άλλες 13 φορές στον Άγιο Νικόλαο το 2017 και οι προοπτικές για το 2018 δείχνουν πάρα πολύ καλές.