in

Η απρόσμενη επίσκεψη της πεταλούδας [PICS]

Σάββατο μεσημέρι του Φθινοπωρινού Νοέμβρη, που αν μη τι άλλο μόνο Φθινόπωρο δεν έμοιαζε. Ο ζεστός ήλιος και το ήρεμο τοπίο θύμιζε άνοιξη. Με τα λουλούδια να μυρίζουν και τις πεταλούδες να κάθονται σε μέρη που τις ηρεμούν και να φτερουγίζουν ανέμελα.

Αλήθεια τι μπορεί να σημαίνει μια επίσκεψη της πεταλούδας; Τι σημαίνει αν καθίσει πάνω σου ;Τι συμβολίζει γενικά;

Ερωτηματικά που όλα έχουν την απάντηση τους. Θέλησα λοιπόν να τα μοιραστώ μαζί σας ,μετά από την προσωπική μου στιγμή να καθίσει η πεταλούδα πάνω μου και να ακούω ψιθυριστά τα παιδιά μου να μου λένε να μην κινούμαι, ρωτώντας με όλα αυτά.

Η πεταλούδα είναι ένα σύμβολο που μας υπενθυμίζει το δίδαγμα των αλλαγών και την ανταμοιβή της σκληρής εργασίας. Η ικανότητα του μετασχηματισμού της είναι ιδιαίτερη, αν σκεφτούμε ότι ξεκινάει από κάμπια και γίνεται μια θαυμαστή πεταλούδα.

Είναι μια πανέμορφη ύπαρξη συνδεδεμένη με την ελευθερία και την ευτυχία που μας κάνει να νιώθουμε την χαρά της ζωής. Μας εντυπωσιάζει και μεταμορφώνει τον εσωτερικό μας κόσμο βλέποντας την. Αν καθίσει πάνω στον άνθρωπο είναι καλό σημάδι.

Ο μέσος χρόνος ζωής μιας πεταλούδας είναι 8 -10 ημέρες και αυτό γιατί είναι ευαίσθητη. Συνήθως εμφανίζεται την άνοιξη, επανεμφανίζεται τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο μετά πέφτει σε χειμερία νάρκη.
Ας την απολαύσουμε τώρα λοιπόν. !!!!

ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΩΤΑΚΗ