in , , ,

Η αγωνία της Ελένης

Μέρα με την ημέρα η οικογένεια της Ελένης από τη Νεάπολη περιμένει την επικοινωνία ώστε η μαθήτρια του Γυμνασίου να πάει στο Μητέρα στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί στην επέμβαση για την μεταμόσχευση της πνευμονικής βαλβίδας στην κεντρική αρτηρία της καρδιάς.
 
Η ΑΝΑΤΟΛΗ μίλησε με τον πατέρα της, δημοτικό υπάλληλο Κώστα Ασιμομίτη ο οποίος είπε ότι η Ελένη έχει αγωνία και καθημερινά ρωτά πότε θα ξεκινήσει το ταξίδι αυτό που θα σημαίνει και την νέα αρχή στην ζωή της. «Περιμένουμε επικοινωνία μέρα με την ήμερα ώρα με την ώρα ώστε να ξεκινήσουμε για την Αθήνα. Εκτιμώ πως τις επόμενες μέρες αυτό θα γίνει αν κρίνω από την ενημέρωση που έχουμε από το Μητέρα. Δεν είναι μια επέμβαση ρουτίνας και όλα θα πρέπει να γίνουν με συντονισμό και χωρίς βιασύνη ώστε αν πάνε καλά.» είπε ο κ. Ασιμομίτης.
 
 
Η ψυχολογία της Ελένης είναι καλή και η δύναμη που έχει πάρει από την στήριξη και τα μηνύματα αγάπης του κόσμου της δίνουν την σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά. «Η οικογένεια μου πραγματικά δεν έχει λόγια για να πει το ευχαριστώ σε όλους όσους μας έχουν στηρίξει έως τώρα. Θέλω να ενημερώσω τους πάντες ότι τα έξοδα που έως τώρα έχουν δημιουργηθεί και όλα αυτά που θα προκύψουν στο νοσοκομείο σε ότι έχει να κάνει με την επέμβαση έχουν καλυφθεί και δεν χρειάζεται στην παρούσα φάση κάτι άλλο. Ελπίζουμε όλοι ότι όλα θα πάνε καλά και ότι η βοήθεια όλων σας είναι αρκετή ώστε να ολοκληρωθούν όλα και να επιστρέψουμε στην ζωή μας όλοι υπό φυσιολογικές συνθήκες.» είπε ευχαριστώντας ξανά και ξανά όλους όσους στήριξαν την οικογένεια του ευγενικού και διακριτικού πατέρα, εργαζόμενου στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Αγίου Νικολάου.
 
«Πρώτη προτεραιότητα έχουμε όλα καλά να πάνε με την επέμβαση στην Ελένη, όμως επειδή ζούμε σε εποχές κάπως πονηρές θέλω να ενημερώσω τους πολίτες ότι το χρηματικό ποσό που χρειαζόμασταν έχει συγκεντρωθεί και να μην προσφέρουν άλλα χρήματα για την δική μας περίπτωση.» είπε τέλος θέλοντας να προστατεύσει τους πολίτες και τους φορείς από όσους ίσως προβάλουν την Ελένη για να αποσπάσουν τα όποια χρηματικά ποσά. «θα σας ενημερώνουμε για όλα, διότι θεωρούμε ότι όλοι είστε οικογένεια μας μετά από όλη αυτή την αγάπη που μας έχετε δώσει.» είπε ακόμα.
 
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ