in

Ημέρα καριέρας στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου του ΤΕΙ Κρήτης [PICS]

Η εκδήλωση ημέρα καριέρας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου του ΤΕΙΚρήτης σήμερα (29/5) στις 11:00.
Αρχικά ο κ. Κώστας Παναγιωτάκης, πρόεδρος του τμήματος καλοσόρισετους παρευρισκόμενους και παρουσίασε τα θετικά στοιχεία του τμήματος,το σύχρονο πρόγραμμα σπουδών βασισμένο σε νέες τεχνολογίεςπληροφορικής, τις 3 κατευθύνσεις προχωρημένου εξαμήνου, καιτην μεγάλη απορρόφηση των αποφοίτων του στην αγορά εργασίας. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα φτάνει το 92%.

Στην συνέχεια ο επιστημονικός συνεργάτης του τμήματος και συντονιστήςτης εκδήλωσης, κ. Νίκος Τριχάς,μίλησε για την ημέρα καριέρας και την διαδικασία και ακολούθησανστελέχη από τις επιχειρήσεις που αρχικά παρουσίασανκαι στην συνέχεια ήρθαν σε προσωπική επαφή μέσω συνεντεύξεων με τουςφοιτητές στις αίθουσες διδασκαλίαςτου τμήματος.

Ενδιάμεσα στο πλαίσιο της εκδήλωσης, προσφέρθηκε μπουφέςμε ελαφρύ γεύμα.Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θετικό και αναμένεται να υπάρξουνεπαγγελματικές συνεργασίες μεταξύ των φοιτητώνκαι των επιχειρήσεων.