in , , , , ,

Ζερβός και Πλακιωτάκης μας δουλεύουν ψιλό γαζί; video

Γράφει ο Γιώργος Αϊβαλιώτης…πολιτευτής ΑΝΕΛ.
 

Δούλεμα ψιλό γαζί Δήμαρχος και Πλακιωτάκης για την ΑΣΤΕΚ και το κτίριο ΕΟΜΕΧ.
Θα επαναλάβω ότι από την στιγμή που ανέλαβα και έστειλα 11/01/2016 την πρώτη επιστολή στο Υπουργείο σχετικά με το θέμα, ουδείς είχε κάνει ουσιαστική ενέργεια για την παραχώρηση του κτιρίου……ως εδώ όμως!!!!με αυτά τα θέματα κύριοι δεν παίζουμε ,δεν παίζουμε με το μέλλον της σχολής και το μέλλον του τόπου μας!!!!!
Σας παραθέτω δημοσίευμα 21 Μαρτίου 2016 όπου ο κύριος Πλακιωτάκης είχε ενημερωθεί και ακολουθεί δημοσίευμα 5 Ιουλίου 2016 που ο κύριος Πλακιωτάκης ζήτησε να ενημερωθεί ενώ γνώριζε.

Δημοσίευμα 21 Μαρτίου 2016 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΤΟΛΗ
“Βάσει πρόσφατων δημοσιευμάτων της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, που αναφέρονταν στη Σχολή, ο κ. Πλακιωτάκης είχε καταθέσει σχετική Αναφορά στη Βουλή και η αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά έδωσε απαντήσεις, περιγράφοντας απλά την επικρατούσα κατάσταση.
Όπως τονίστηκε, θεωρείται κρίσιμο να διατεθούν, όπως ήδη έχει υποσχεθεί ο Δήμος, χώροι του κτιρίου του πρώην ΕΟΜΜΕΧ για την στέγαση Εργαστηρίων κλπ. της Σχολής, αφού ήδη ο σχετικός εξοπλισμός έχει εξασφαλιστεί.”
Δημοσίευμα 5 Ιουλίου 2016 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΤΟΛΗ
“Για το θέμα της παραχώρησης των κτιρίων του ΕΟΜΜΕΧ και του Φρουραρχείου, ο βουλευτής Λασιθίου ζήτησε να ενημερωθεί προκειμένου να βοηθήσει στον βαθμό που αυτό είναι εφικτό στην προώθηση της όλης διαδικασίας. Ιδιαίτερα για το θέμα της παραχώρησης του κτιρίου του ΕΟΜΜΕΧ- ενός χώρου που μετά την ανακαίνιση του, δύναται να στεγάσει τα εργαστήρια της Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης (ΑΣΤΕΚ) τη στιγμή μάλιστα που ήδη έχει εξασφαλιστεί ο απαραίτητος εξοπλισμός, γεγονός που θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη και εύρυθμη λειτουργία της σχολής.
«Είναι γεγονός, ανέφερε ο κ. Ζερβός, λίγο μετά το πέρας της συνάντησης, ότι ο κ. Πλακιωτάκης στέκεται αρωγός και βοηθάει στο βαθμό που μπορεί από την θέση που σήμερα κατέχει αλλά και παλαιότερα ως κυβερνητικός βουλευτής τον δήμο Αγίου Νικολάου, προκειμένου να πετύχουμε στο δύσκολο σημερινό περιβάλλον το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πολίτες».
Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αγίου Νικολάου”