in , , , , ,

Αποφασισμένοι όλοι για μια σχολή πιο αναβαθμισμένη. video

Η πρόσφατη εκδήλωση επανένωσης των σπουδαστών της ΑΣΤΕΑΝ μετά από 20 χρόνια έδωσε μια πρώτης τάξης ευκαιρία ώστε να διαπιστωθεί η κοινή βούληση και αποφασιστικότητα για την περαιτέρω εξέλιξη της σχολής και την ανάδειξή της όπως της αξίζει. Το σύνθημα το έδωσαν οι ίδιοι οι απόφοιτοι αυτών των 20 χρόνων, που, πιο έμπειροι και ώριμοι, διαπιστώνουν ότι η σχολή αυτή θέλει την βοήθεια τους, την βοήθεια όλων δηλαδή, τοπικών και όχι μόνο φορέων.
Ο κ. Ρήγας, πρώτος διευθυντής της σχολής το 1995, σχολίασε πως σαν τώρα θυμάται την αποφασιστικότητα όλων των σπουδαστών τότε, του προσωπικού αλλά και των τοπικών φορέων, Δημάρχων, Νομαρχών και τοπικών ΜΜΕ που φώναζαν και αγωνίζονταν ώστε η σχολή να παραμείνει στον τόπο που ξεκίνησε ο τουρισμός. Έτσι και τώρα – είπε – με την βοήθεια και την στήριξη όλων μας κανείς δεν πρόκειται να εμποδίσει την σχολή αυτή να φτάσει εκεί που της αξίζει.
Υπερήφανοι για την σχολή τους δήλωσαν και οι νυν φοιτητές της που έκαναν τον δικό τους χαιρετισμό τονίζοντας πως δεν έχουν μετανιώσει ούτε στιγμή για την επιλογή τους αυτή.


ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ