in ,

Ζήσε τη μαγεία του Flamenco στο ALEGRIA! Δωρεάν μάθημα γνωριμίας σήμερα 30/1 στις 20:30

To Alegria Dance Studio βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη μαθημάτων Flamenco στο με την έμπειρη χορεύτρια Μαριέττα Καμαράτου.

 

Ένας χορός γεμάτος πάθος κ ισπανικό ταπεραμέντο! Ο χορός των ταυρομάχων όπως τον αποκαλούν, με μεγάλη ιστορία, μέσα από τα μάτια της Μαριέττας Καμαράτου, η οποία η ίδια διδάχτηκε Flamenco στην Σεβίλλη επί σειρά ετών και με δάσκαλους αυθεντίες στο είδος τους!
“Ένας ιδιαίτερος χορός με δυνατή έκφραση συναισθημάτων, στον οποίο ο χορευτής καλείται να μάθει ρυθμούς στα χέρια κ στα πόδια, και να δώσει μέσα από τον χορό του στο κοινό, ένα κομμάτι από τον εαυτό του”! Όπως μας αναφέρει η Μαριέττα, “ένας επαγγελματίας χορευτής flamenco, στην Ισπανία δεν θεωρείται μόνο χορευτής αλλά κ μουσικός!!! Σε μια ισπανική fiesta όπως λέγεται, η κιθάρα, το cajon, η φωνή του τραγουδιστή, και τα palmas συνοδεύουν τον χορευτή… Ο χορευτής ” παίζει” μουσική με τους ρυθμούς που χρησιμοποιεί στα πόδια! Έχει μια μαγεία κ ένα μυστήριο αυτός ο χορός”!
Σας περιμένουμε σε ένα ανοιχτό μάθημα γνωριμίας, το οποίο είναι δωρεάν για όλους την Τρίτη 30 Ιανουαριου, στον χώρο του Alegria 8:30 – 10:00 μ.μ ! Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη κ Παρασκευή!!
Πληροφορίες στη γραμματεία της σχολής και στα τηλέφωνα 28410 – 27529, 6977127887, 6944380097.