in ,

Αν σου αρέσει ο χορός και θες να περνάς καλά έλα στο…ALEGRIA!

Η νέα χορευτική χρονιά στο Alegria Dance Studio μόλις ξεκίνησε…
Με νέα προγράμματα, νέα πρόσωπα και νέες χορευτικές δημιουργίες που θα σας συναρπάσουν και θα ικανοποιήσουν κάθε…χορευτική σας επιθυμία.
Αν θέλετε λοιπόν να περνάτε καλά, να απαλλαγείται από το άγχος και το στρες της καθημερινότητας, να νιώσετε δυνατοί και γεμάτοι ενέργεια καθώς και τα παιδιά σας να κάνουν κάτι δημιουργικό που να τα βλέπετε χαρούμενα, γίνετε τώρα μέλη της μεγαλύτερης ομάδας χορού του Αγίου Νικολάου.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείτε καθημερινά από τις 6 ως τις 9 το απόγευμα μέχρι και τις 27/9 να επισκέπτεστε τον χώρο και να ενημερωθείτε για τα είδη του χορού που υπάρχουν για όλες τις ηλικίες, οπως Latin, Jazz, Break Dance, Hip Hop Dance Hall, Lindy Hop, Ballroom, Contemporary, Streching & Acrobatics, Flamenco, Tango Argentino, Oriental, Tumbao, Heels και Musical καθώς και Θέατρο και Χοροθέατρο.

Επίσης, για τα ζευγάρια που πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και θέλουν να δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα στην βραδιά του γάμου τους, το Alegria μπορεί να σας επιμεληθεί μια αξέχαστη χορογραφία γάμου.
Για φοιτητές, ζευγάρια καθώς και αδέλφια υπάρχουν ειδικές προσφορές.
Ελα τώρα και εσύ στο Alegria και απογειώσου…χορεύοντας!