in

Εργασιακό Μπάσκετ Αγίου Νικολάου: Σε λειτουργία η λίστα free agent

Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Εργασιακό Αγ Νικολάου και δεν έχουν ομάδα
Μπορεί αυτό το διάστημα να είναι ανενεργό και όλες οι δραστηριότητες του Εργασιακού να έχουν σταματήσει λόγω καλοκαιριού όμως θα υπάρξει η δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα να δηλώνουν το όνομα τους στην λίστα free agent που εμπνεύστηκε πέρυσι έχοντας επιτυχία.
Θα δίνεται η ευκαιρία σε όποιον αθλητή που δεν έχει βρει ομάδα για να αγωνιστεί, να δίνει το όνομα του στην διοργάνωση και αυτή θα τον τοποθετεί στην λίστα. Σειρά προτεραιότητας θα έχουν οι ομάδες της χαμηλότερης βαθμολογικής κλίμακας, αλλά σε περίπτωση δημιουργίας νέας ομάδας στο Εργασιακό, αυτή θα έχει τον πρώτο λόγο στην λίστα με τους free agent.
Ξεκινάει λοιπόν να λειτουργεί και πάλι η λίστα, όσοι ενδιαφέρονται να εισέλθουν σε αυτήν μπορούν να το κάνουν με τους εξής τρόπους. Δηλώνοντας το όνομα τους και ένα τηλέφωνο με sms στο 6970124430 ή στέλνοντας mail στο berk1924@gmail.com ή με προσωπικό μήνυμα στην σελίδα του Εργασιακού Καλαθοσφαίρισης Δήμου Αγίου Νικολάου στο face book.
Μέχρι τον τέλη Αυγούστου θα γίνεται ανοιχτά(όσοι το επιθυμούν) ή κλειστά η συλλογή των ονομάτων και μετά εν συνεχεία όταν θα αρχίσουν οι διαδικασίες για το 18ο Εργασιακό Καλαθοσφαίρισης θα αρχίσουν οι επαφές με τις υποψήφιες ομάδες.