in , ,

“Επόπτης και παίκτες των αντιπάλων τα έπιναν μαζί…” σκληρή κριτική σε όλους απο τους φίλους της ΑΕΝ

Αγαπητοί μας φίλοι, η χθεσινή μέρα μας Κυριακή 8 Μαρτίου  άφησε μια πίκρα γιατί δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν, να στεφθούμε δηλαδή πρωταθλητές Λασιθίου μια στροφή πριν τελειώσει και τυπικά το πρωτάθλημα, κάτι που είχε αναγνωρίσει όλο το Λασίθι.
Δυστυχώς η ομάδα μας έπεσε θύμα μια αυστηρής απόφασης και έτσι ξεκίνησε το ταξίδι της με -3 βαθμούς από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.
Όμως προπονητές, ποδοσφαιριστες, φροντιστές και διοίκηση επί 20 αγωνιστικές έσωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έχοντας την καλύτερη και πιο σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα έγιναν απο αουτσαιντερ, οι βασικοί πρωταγωνιστές και διακεδικητές του τίτλου.
Μέχρι που φτάσαμε στην Κυριακή 8 Μαρτίου και το μεγαλο ντέρμπι με την Αναγεννηση Ιεράπετρας.
Χθες οι παίκτες της ομάδας μας, εκάναν ίσως το χειρότερο τους παιχνίδι για φέτος.
Επηρεασμένοι από πολλά γεγονότα, από την μέχρι τώρα ξέφρενη πορεία τους, από τον τρόπο που τους αντιμετώπιζαν το διαιτητικό τρίο και απο το αντιποδοσφαίρο που έπαιζαν οι αντίπαλοι τους μην αφήνοντας να παιχτεί καθαρός χρόνος παιχνιδιού πέφτοντας απο το πρώτο λεπτό κατω κάνοντας τους τραυματισμένους, φτάσαμε στο αποκαρδιωτικό 0-0 και την Αναγέννηση να πανηγυρίζει έναντι μιας ομαδας που δεν καταφερε οχι μονο να την κερδίσει αλλα ουτε και γκολ να δεχτεί.
Ετσι ειναι δυστυχώς το ποδοσφαιρο φιλοι μας.
Οι ποδοσαιριστές μας προσπάθησαν να πάρουν αυτό που δικαιούνταν μέσω στα γήπεδα και είμαστε πολύ περήφανοι για εκείνους.
Αντίθετα άλλοι φαίνεται ότι έβαλαν όλα τα μέσα για να πάρουν κάτι θετικό και το κατάφεραν. Μπλοφάροντας ότι επιθυμούν διαιτητές εκτός του νομού Λασιθίου…ο επόπτης του αγώνα που τελικά οριστηκε και παικτης της Αναγέννησης έπιναν τα ποτά τους μαζί, διασκέδαζαν στα μπαρ και στα Καρναβάλια μαζί ντυμένοι ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΕΣ και εμείς ως ρομαντικοί που είμαστε περιμέναμε απλά οτι θα φερόντουσαν επαγγελματικά και θα κανουν το καθήκον τους. Εμ το εκαναν …αλλα όπως τους βόλευε για να πανηγυρίσουν μετά πάλι μαζί.
Υπολογίζαμε λοιπόν χωρις τον ξενοδοχο και τωρα θα σταθούμε δίπλα στα παλικάρια μας, στη διοίκηση και στον προπονητή μας για να δώσουμε τη δική μας μάχη στα πλει οφ και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει…να πάμε μαζί την ομάδα εκεί που της αξίζει…στη Γ ΕΘΝΙΚΗ
ΑΕΝ ΜΑΖΙ, ΜΑΖΙ
ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ
The Bulldogs.
Υπερήφανοι φίλαθλοι της αγαπημένης τους ομάδας ΑΕΝ