in

Επιτυχημένη για δεύτερη χρονιά η “Ημέρα Καριέρας” στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου [VIDEO – PICS]

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η 2η Ημέρα Καριέρας της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας Αγίου Νικολάου. Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Κρήτης στον Άγιο Νικόλαο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατάφερε να φέρει φοιτητές και αποφοίτους του Τμήματος πολύ κοντά σε επιχειρήσεις έντονης δραστηριότητας, τοπικής, πανελλήνιας αλλά και παγκόσμιας εμβέλειας.

Στην εκδήλωση, την οποία συντόνισε ο Επίκουρος Καθηγητής Χρήστος Λεμονάκης, απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου Κωνσταντίνος Παναγιωτάκης, ο Επιστημονικός Συνεργάτης Νίκος Τριχάς και η καθηγήτρια του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής του ΤΕΙ Κρήτης Φωτεινή Ψιμάρνη – Βούλγαρη.

Εν συνεχεία, τον λόγο πήραν οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων, οι οποίοι παρουσίασαν στους φοιτητές τις επιχειρήσεις στις οποίες εργάζονται και τον τρόπο με τον οποίο κινούνται στην αγορά, τις απαιτήσεις του ανταγωνισμού αλλά και για την αντιμετώπιση κινδύνων και απειλών.

Αφού προσφέρθηκε γεύμα, η επιτυχημένη εκδήλωση του ΤΕΙ Κρήτης ολοκληρώθηκε με τους εκπρόσωπους των επιχειρήσεων να έρχονται σε επαφή μέσω συνεντεύξεων με φοιτητές και απόφοιτους του Τμήματος, κάποιοι εκ των οποίων είχαν την δυνατότητα να “κλείσουν” μία μελλοντική συνεργασία μαζί τους, είτε στα πλαίσια της πρακτικής τους άσκησης, είτε στα πλαίσια κανονικής απασχόλησής τους στις επιχειρήσεις τους.