in , ,

Ελούντα ένα κοσμοπολίτικο θέρετρο η μήπως ένας απέραντος σκουπιδότοπος…..photos

επιστολή κατοίκου της Ελούντας…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτά είναι τα χάλια της Ελούντας εν έτη 2019 και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια μας δεν μπορούμε να ανοίξουμε ούτε τα παράθυρα μας από την δυσοσμία και δεν φτάνει αυτό γέμισε και η γειτονιά ποντίκια και κάνουν περίπατο στης αυλές μας…….

 

 

 

 

 

 

 

 

Περνούμε τηλ στην κοινότητα και δεν σηκώνει κανείς το τηλέφωνο. Αμέτρητες οι εκκλήσεις που έχουν γίνει από παντού με απαντήσεις που μας αφήνουν άφωνους, ντροπή και αίσχος ενώ υπάρχει χώρος για να μεταφερθούν τα σκουπίδια αυτό δεν γίνεται λες και έχει μεγαλύτερη αξία το οτιδήποτε από την υγεία μας και πόσο μάλλον από την υγεία τον παιδιών που μεγαλώνουν στην γειτονιά………

Το καλό της ιστορίας είναι ότι πριν τις εκλογές που είχε ξεκινήσει το θέμα αυτό, μας είχαν παρακαλέσει να μην το βγάλουμε στην δημοσιότητα γιατί μπορεί να ήταν αιτία να χάσουν ψήφους,  δίνοντας μα τον λόγο τους ότι μετά τις εκλογές θα διορθώνονταν η κατάσταση.

Υπόψη ότι όλα τα μαγαζιά της Ελούντας φέρνουν τα αποφάγια από τις ταβέρνες εδώ με αποτέλεσμα αυτό που έγραψα πριν έχει γεμίσει ο τόπος ποντίκια και η μυρωδιά ανυπόφορη με την κατάσταση εδώ που επικρατεί να μην πηγαίνει άλλο θα μας φάνε τα ποντίκια, οι  κατσαρίδες και η βρωμιά…”

 

 

 

τα στοιχεία του συντάκτη είναι γνωστά στο fonien.gr