in ,

Εγκαίνια και κοπή Βασιλόπιτας στον Σύλλογο Φροντίδας Μητρότητας [PICS]

«Εγκαίνια γραφείου και κοπή Βασιλόπιτας στο Σύλλογο Φροντίδας Μητρότητας Παναγία η Παντάνασσα »

Το απόγευμα του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου 2020 ο πάτερ Γεώργιος Τζάβλας εγκαινίασε το νέο γραφείο του Συλλόγου Φροντίδας Μητρότητας “Παναγία η Παντάνασσα”.
Ένας χώρος ζεστός και φιλικός αφού είναι πολύ καλά διαμορφωμένος. Γεμάτος από πράγματα όπου τα έχουν δωρίσει συνάνθρωποι μας και αυτό δείχνει ότι στηρίζουν τον Σύλλογο.

Τα εγκαίνια τίμησε αρκετός κόσμος, το νέο γραφείο όπου βρίσκεται στην οδό Χορτατσών 12 στον Άγιο Νικόλαο γέμισε μέσα και έξω.

Στην συνέχεια ο πάτερ Γεώργιος Τζάβλας ευλόγησε την Βασιλόπιτα, αφού είναι και μέλος εξέφρασε τις καλύτερες ευχές του και έδωσε τον λόγο στον Πρόεδρο του Συλλόγου Δημήτρη Μετοχιαννάκη για ένα ευχαριστήριο χαιρετισμό και απολογισμό του 2019. Καθώς επίσης έκανε αναφορά για τον προγραμματισμό δράσεων και λοιπών εκδηλώσεων του 2020.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι φορέων όπου και αυτοί με την σειρά τους απεύθυναν χαιρετισμό λέγοντας ότι στηρίζουν τον Σύλλογο σε ότι χρειαστεί.

 
Η Μαρία Μυλωνάκη εκ μέρους της Περιφέρειας, η Ευαγγελία Φανουράκη εκ μέρους του Δήμου Αγίου Νικολάου, ο Γιάννης Ανδριώτης από την Νέα Πορεία, η Ελένη Τζερεμέ από την ΠΟΚΑΝ και η Πόπη Γεροντή- Μαλλιαρόζη από τον Σύλλογο Φίλων Δημοτικής Χορωδίας Δήμου Αγίου Νικολάου.

Η πολύ ωραία εκδήλωση έκλεισε με κέρασμα από τα μέλη του Συλλόγου Φροντίδας Μητρότητας “Παναγία η Παντάνασσα’’.


ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΩΤΑΚΗ