in , , ,

Είναι ιδανικό για τις ανάγκες μας, video – voice

Το ιδανικότερο σκάφος για τις ανάγκες του διαθέτει από χθες το λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, όπως είπε  ο Λιμενάρχης  αντιπλοίαρχος Σπύρος Αγγελάκης.
 
Είναι 9 μέτρα φουσκωτό ελαφρύ και γρήγορο καθώς διαθέτει δύο μηχανές των 300 ίππων η κάθε μία που το κάνουν ευέλικτο στον κόλπο της περιοχής ώστε να αντιμετωπίσει το μεγάλο αγκάθι που είναι η λαθραλιεία, όπως είπε ο κ. Αγγελάκης. «Με το σκάφος αυτό θα μπορούμε εύκολα και γρήγορα αλά και με ασφάλεια να επεμβαίνουμε όπου χρειαστεί σε μια ικανοποιητική ακτίνα στην περιοχή μας. Τόσους μήνες που δεν είχαμε σκάφος η περιοχή μας είχε αφεθεί στο έλεος όλων εκείνων που αλίευαν παράνομα έχοντας δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους πληθυσμός των ψαριών.
28 6 16 ΣΚΑΦΟΣ (2) p2
Τώρα όμως τα ψέματα τελείωσαν και είμαστε καθόλα έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε.» είπε ο κ. λιμενάρχης και με δεδομένο το ικανοποιητικό σε αριθμό υπάρχον προσωπικό είπε ότι οι  περιπολίες θα είναι συχνές και παντού.
 
Σε ότι αφορά το πρόβλημα με τα καύσιμα όπου έως λίγο καιρό πριν τα οχήματα και οι μηχανές γέμιζαν από στρατόπεδο του Ηρακλείου είπε πως επιτέλους υπογράφει σύμβαση με το τοπικό πρατήριο όπου θα προμηθεύσει τα οχήματα ενώ το ίδιο διαθέτει και βυτιοφόρο για την μεταφορά καυσίμου στο λιμάνι ώστε με ασφάλεια να γεμίζει και το σκάφος με καύσιμα.
 
«Οι μηχανές του είναι μεγάλες και άρα υψηλή και η ποσότητα των καυσίμων που θα χρησιμοποιεί.» είπε ο κ. Αγγελάκης τέλος.


 
ΘΑΝΟΣ Κ