in

Είμαστε πίσω από τα πιο όμορφα και πρακτικά έργα

Και στην περίοδο που πλησιάζει η εταιρία ΝΤΕΝΕΚΟΣ ΛΑΕΡΤΗΣ βρίσκεται πίσω απο τις πιο όμορφες και πρακτικές κατασκευές, απλά για ότι θέλετε…ρωτήστε μας!!!

“Η εταιρία μας με 15ετή εμπειρία στον χώρο της γυψοσανίδας ειδικεύεται στον τομέα των εφαρμογών της εσωτερικής δόμησης και στη θερμοπρόσοψη κτηρίων.
Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει μετά από τόσα χρόνια εργασιών αλλά κυρίως η αγάπη μας για την δουλειά μας, μας δίνει τη δυνατότητα να σας βοηθήσουμε και να προτείνουμε λύσεις σε ο,τιδήποτε χρειαστείτε για την διαμόρφωση χώρων του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Οι σωστές επιλογές, το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, η σύγχρονη τεχνική υποστήριξη, η συνέπεια, οι προσιτές τιμές, τα κατάλληλα για κάθε περίπτωση υλικά και τέλος η οργάνωση, είναι προϋποθέσεις για την επιτυχή αποπεράτωση οιασδήποτε μορφής έργου μας ανατεθεί.

Αναλαμβάνουμε όλα τα ειδη κατασκευών γυψοσανίδας και τσιμεντοσανίδας όπως: ψευδοροφές, χωρίσματα, κατασκευές τσιμεντοσανίδας, κρυφούς φωτισμούς, ειδικές κατασκευές γυψοσανίδας, διαμορφώσεις χώρων, θερμομονώσεις, ηχομονώσεις, πυροπροστασίες.

Δραστηριοποιούμαστε στο Nομό Λασιθίου ως εταιρεία στο χώρο των κατασκευών γυψοσανίδας και στις εξωτερικές κατασκευές με τη χρήση σύγχρονων υλικών.

Aντικείμενό μας είναι οι καλαίσθητες κατασκευές γυψοσανίδας σε καταστήματα, κατοικίες, εταιρείες και ξενοδοχεία.

Το έμπειρο εργατικό δυναμικό, η τεχνογνωσία και ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε, έχει ως αποτέλεσμα το άριστο και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Βασική μας αρχή είναι η ποιότητα και η εγγύηση του τελικού αποτελέσματος απέναντι και στον πιο απαιτητικό πελάτη.