in , , , , ,

Διαρρήξεις σε ταξί στον Αγιο Νικόλαο και Νεάπολη, δεν άφησαν ούτε σεντς

 

 

Θύματα διαρρηκτών έπεσαν τα οχήματα ταξί σε Αγιο Νικόλαο και σε Νεάπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες του fonien.gr σε 3 οχήματα στον Άγιο Νικόλαο και 2 στη Νεάπολη  έγιναν κλοπές κυρίως χρημάτων.

 

Όπως σχολίασαν στο fonien.gr παθόντες ιδιοκτήτες οι «ποντικοί» που έπραξαν τις διαρρήξεις γνώριζαν πολύ καλά που να ψάξουν και πως, σε κάθε όχημα, για χρήματα καθώς δεν άφησαν κανένα σημείο της καμπίνας χωρίς να το ψάξουν γεγονός που δείχνει ότι ή είναι έμπειροι ή ακόμα και παλιοί ιδιοκτήτες.

 

«Μου έκανε εντύπωση πως μέσα στην νύχτα και σε κεντρικό σημείο της Νεάπολης με πολλά φώτα και περαστικούς ο διαρρήκτης δεν άφησε ούτε καν την θήκη των γυαλιών πάνω από τον οδηγό να μην ανοίξει για να ψάξει για χρήματα, ενώ πήρε έως και το τελευταίο σεντς που υπήρχε στο όχημα. Ήξερε δε και τον τρόπο για να ρίξει το πίσω κάθισμα και να ψάξει και στο πορτ παγκάζ ενώ ακόμα και κάτω από τα χαλάκια έψαξε.» είπε στο fonien.gr οδηγός θύμα στη Νεάπολη.

Σχεδόν με τον ίδιο τρόπο σπάζοντας το πίσω τζαμάκι του οχήματος έγιναν οι διαρρήξεις και στα οχήματα στον Άγιο Νικόλαο κάτι που δείχνει ή ότι ήταν οι ίδιοι ή ότι πρόκειται για σπείρα που γνωρίζει πολύ καλά πώς να πράξει.

 

ΘΑΝΟΣ Κ.