in , ,

Διακοπές και καλλιτεχνικές δημιουργίες σε ένα … παλιό λεωφορείο, μια διαφορετική πρόταση στο Μεραμπέλλο

Αποδράστε στην Κρήτη – για να “ξεφύγετε” και να επανασυνδεθείτε με τη φύση – Δημιουργήστε στο καλλιτεχνικό εργαστήρι, έναν μαγικό κόσμο.
Σε μία παρθένα ακτή της βόρειας Κρήτης,  έχουμε ένα παλιό λεωφορείο – κατοικία για φιλοξενία, δίπλα στη θάλασσα, με θέα στον ορίζοντα, από το ηλιοβασίλεμα,
μέχρι την ανατολή.
Κατάλληλο για καλλιτέχνες και όσους αναζητούν έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής.
Διαμορφωμένο κατάλληλα για να φιλοξενήσει 3 άτομα.  Στην κατοικία σας θα είστε εντελώς ανεξάρτητοι με τους δικούς σας βοηθητικούς χώρους (κουζίνα – WC – ντους). Και χώρο για την γαλήνη του μυαλού.
Δεν υπάρχει δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στην περιοχή. Για να καλύψουμε τις ανάγκες σας, διαθέτουμε τροφοδοσία με φωτοβολταϊκά.  
Δίπλα στο λεωφορείο, με ξεχωριστή είσοδο, υπάρχει ένα υπερυψωμένο εργαστήριο τέχνης,
Η απεραντοσύνη της θάλασσας και του ουρανού μας εμπνέει να δημιουργούμε  έργα τέχνης που εκφράζουν την ψυχή μας. Είμαστε καλλιτέχνες και ζούμε εδώ “μακριά με τις νεράιδες” και δημιουργούμε παραμύθια …
Πάντα αγαπούσαμε το μυστήριο, τη φαντασία, την πρόκληση και το δημιουργικό παιχνίδι.
Τώρα τα βιώνουμε όταν δημιουργούμε αυτά τα έργα τέχνης
Κάθε ένα, ένας κόσμος, που τη νύχτα ζωντανεύει στο φως του… Μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε να κάνετε ειδικά έργα τέχνης με στοιχεία που θα συλλέξετε από τη θάλασσα (ξύλα, βότσαλα, πέτρες, κοχύλια) και άλλα που θα σας δείξουμε να κάνετε με την τεχνική μας. Παρέχουμε: διαμονή για 3 άτομα, στο “Παλιό Λεωφορείο”, εξοπλισμένο εργαστήριο και ώρες δημιουργίας μαζί μας.
Ή φιλοξενία για ένα άτομο στο εργαστήρι τέχνης και τρία γεύματα. Το εργαστήρι έχει την δική του είσοδο και είναι ένα ανεξάρτητο δωμάτιο χωρίς δικούς του βοηθητικούς χώρους, τους μοιραζόμαστε.
Πρώτα θα κάνουμε το ταξίδι μας δίπλα στη θάλασσα για να βρούμε τα στοιχεία της σύνθεσης μας.
Θα παίξουμε με τα βασικά χρώματα και θα δημιουργήσουμε όλες τις αποχρώσεις από αυτά.
Τέλος θα σας δείξουμε πώς να φτιάξετε το δικό σας νεραϊδοφώς!
Για μιας ημέρας εμπειρία επικοινωνήστε για να οργανώσουμε ομάδες μέχρι 6 άτομα, ή οργανώσετε την δική σας ομάδα για να αποδράσουμε στην μαγεία της φύσης και της δημιουργίας.
Θα εκφραστούμε μέσα από απλές συνθέσεις.
Αν η θάλασσα είναι ήσυχη, Θα κολυμπήσουμε  Και θα ζωγραφίσουμε στους όμορφους κόλπους με τα βότσαλα. Ή, μετά από μια εξόρμηση στην ακτή για συλλογή, δημιουργία στο χώρο έξω και μέσα στο εργαστήρι.
Πληροφορίες για το “Παλιό Λεωφορείο” – κατοικία για φιλοξενία και καλλιτεχνικό εργαστήρι, με τη Δώρα και τον Γιώργο. Αριθμός τηλεφώνου: WhatsApp – Viber +306946743142 email: dora.dimitriou@yahoo.com  instagram: dora_dimitriou_niotaki