in ,

Δεν μπορεί ο πρόεδρος του Τ.Σ Νεάπολης να μας χαρακτηρίζει γελοίους

Τουλάχιστον άστοχη χαρακτήρισαν την άποψη του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Νεάπολης κ. Νίκου Συλλιγάρδου -που εξέφρασε μέσω ανακοίνωσής του- για γελοιότητα της αφίσας της ενημερωτικής εκδήλωσης για τις ΒΑΠΕ οι εκπρόσωποι των φορέων που την διοργάνωσαν.
 
«Είναι πολύ άσχημο και δεν τον τιμά να χαρακτηρίζει έτσι μια πρωτοβουλία των συλλόγων και των φορέων της περιοχής, την οποία ο ίδιος θα έπρεπε να είχε κινήσει. Μπορεί να έχει διαφορετική άποψη για το θέμα, που άλλωστε δεν το παρουσίασε στην τοπική κοινωνία της Νεάπολης -ώστε να εκφραστεί η άποψή της- προσκαλώντας γενική συνέλευση, όπως έγινε στο σύνολο σχεδόν των Τοπικών Διαμερισμάτων του Δήμου Αγίου Νικολάου. Όμως δε μπορεί την ίδια στιγμή να χαρακτηρίζει γελοία την αφίσα της εκδήλωσης, που υπογράφουν τόσοι φορείς», μας είπε ένας πολίτης.
 
Μάλιστα ζήτησαν το Τοπικό Συμβούλιο να συνεδριάσει εκ νέου για το θέμα εκτάκτως τη Δευτέρα το μεσημέρι, εάν είναι δυνατόν, ώστε να εκφραστούν ξανά οι απόψεις των μελών του πριν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου.
3-9-vape-af
ΘΑΝΟΣ Κ.