in , ,

Δεν ανήκω πουθενά

Ξεκαθαρίζει σε ότι τον αφορά και παρουσιάζει την δική του εκτίμηση για τις πολιτικές εξελίξεις ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου Μανόλης Πεπονης με σχόλιο του σε social media.
 
Ο ίδιος γράφει: “Εδώ και τέσσερα χρόνια,με το που άρχισαν τα μνημόνια , σταμάτησα κάθε συμμετοχή σε πολιτικά κόμματα.Αλλά και έως τότε,ως πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου,ποτέ δεν είχα βάλει κανένα κόμμα πάνω από το συμφέρον της κοινωνίας.
 
Σήμερα, Παρασκευή 8 7 2015, ακούγοντας τον Πρωθυπουργό της χώρας στο ευρωπαικό κοινοβούλιο αισθάνθηκα μετά από αρκετά χρόνια,σαν Έλληνας πολίτης,όμορφα.
Σε αντίθεση με τον κ.Μειμαράκη ,που αποκαλούσε στην σημερινή του ομιλία τον Πρωθυπουργό της χώρας “ο χαρούμενος”.Ούτε καν με το όνομά του!(όχι ότι οι υπόλοιποι αρχηγοί κομμάτων στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων).
 
Λυπάμαι γι αυτό,αλλά εξακολουθώ να αισθάνομαι όμορφα,γιατί σαν Ελληνα με εκπροσώπησε η ομιλία του Πρωθυπουργού της χώρας.
Γι αυτούς που θα “σπεύσουν” ,εξακολουθώ να μην ανήκω σε κανένα κόμμα.
Δεν πρόκειται να ανήκω από δω και πέρα σε κανένα,για να αποφασίζω με το μυαλό και όχι με βάση το συμφέρον των κομματικών αστέρων.