in , , ,

Δείχνουμε τον δρόμο στα παιδιά

Ο Αθλητικός Ποδηλατικός Όμιλος Νεάπολης έχει στο ενεργητικό του πολύ επιτυχημένες αγωνιστικές δράσεις στο αγωνιστικό ποδήλατο, βουνού και πόλης. Αλλά τα κατάφερε και στην διοργάνωση μιας γιορτής για μικρούς ποδηλάτες.
Ο εξωτερικός χωμάτινος χώρος του ΕΠΑ.Λ. Νεάπολης μετετράπη σε ένα αγωνιστικό στίβο δεξιοτήτων δίνοντας την δυνατότητα στους μικρούς ποδηλάτες να συναγωνισθούν και διασκεδάζοντας να μάθουν περισσότερα για το ποδήλατο και την καθημερινή του χρήση.
Ο Πρόεδρος του ΑΠΟΝ Αντώνης Γιαλελάκης φανερά ικανοποιημένος από τις δεκάδες συμμετοχές, την  συμπεριφορά των μικρών ποδηλατών, αλλά και τα σχόλια των γονέων για την έμφαση που δίδεται στους μικρούς ποδηλάτες ενημέρωσε πως για πρώτη φορά στο Λασίθι θα λειτουργήσει ακαδημία για νέους ποδηλάτες.
«Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη ακαδημιών ποδηλάτου για παιδιά ηλικίας Δημοτικού, μόλις τα σχολεία κλείσουν για φέτος. Δεν μπορείς να λες ότι έχεις ομάδα ή σύλλογο και να μην ξεκινάς να μεταφέρεις την αγάπη σου για ό,τι κάνεις σε νεότερες γενιές.
Έχουμε την χαρά να βρίσκεται στην περιοχή μας ένας ικανότατος προπονητής, ο Κώστας Ταμπακάκης, με τον οποίο και θα συνεργαστούμε για να αναπτύξουμε την ακαδημία αυτή. Με βάση τον χώρο του ΕΠΑ.Λ. στη Νεάπολη θα ξεκινήσει ένα φυτώριο ποδηλατών, που θα μάθουν με τον πιο σωστό τρόπο τα πάντα για το ποδήλατο», ανέφερε.
Αλλά και στάθηκε στην λαχτάρα με την οποία οι μικροί ποδηλάτες συμμετείχαν στις δράσεις της Κυριακής.
«Σιγά- σιγά περνάει σε όλους ότι το ποδήλατο για την περιοχή της Νεάπολης είναι το ιδανικότερο μέσο για την κυκλοφορία, την ψυχαγωγία, αλλά και την άθληση», κατέληξε.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ