in

Δείτε την σύμβουλο του Κουρουμπλή που γελούσε με τον Μητσοτάκη στη Βουλή [VIDEO]

«Γιατί γελάτε κύριε μου; Σας παρακαλώ συγκρατηθείτε ή αν δεν μπορείτε να βγείτε έξω» ανέφερε σε αυστηρό τόνο ο κ. Μητσοτάκης

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, δεξιά του ο υπουργός Ναυτιλίας και πίσω από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή η σύμβουλος του υπουργού που γελούσε ειρωνικά όταν ο πρόεδρος της ΝΔ μιλούσε στην επιτροπή Περιβάλλοντος για τη ρύπανση από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη»

Την ήδη δυσχερή θέση του υπουργού Ναυτιλίας Πάνου Κουρουμπλή επιδείνωσε η στενή του συνεργάτης καθώς κατά την διάρκεια της σημερινής, κρίσιμης συνεδρίασης της επιτροπής Περιβάλλοντος επέλεξε – αντί να συμβουλεύει τον υπουργό – να ειρωνεύεται τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς και άλλους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης.
Η μετακλητή υπάλληλος άρχισε να κάνει ειρωνικές γκριμάτσες την ώρα που στο βήμα ήταν ο κ. Μητσοτάκης ενώ σε κάποιο σημείο θεώρησε σωστό να ξεσπάσει σε δυνατά γέλια προκαλώντας την έκρηξη του αρχηγού της ΝΔ.

«Γιατί γελάτε κύριε μου; Σας παρακαλώ συγκρατηθείτε ή αν δεν μπορείτε να βγείτε έξω» ανέφερε σε αυστηρό τόνο ο κ. Μητσοτάκης.
Παρά ταύτα η συνεργάτης του υπουργού δεν συνετίστηκε με αποτέλεσμα να δεχθεί τις παρατηρήσεις και του κ. Γιώργου Αμυρά (Ποτάμι): «Δεν μου έχει ξανασυμβεί να βλέπω σύμβουλο Υπουργού, υποθέτω, την κυρία, να κάνει συνεχώς γκριμάτσες και να γελάει. Κυρία μου, που βρίσκεστε στο muppet show; Βρίσκεστε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Δηλαδή, όταν έρθει η σειρά μας να τοποθετηθούμε, θα έχουμε την κυρία να κάνει γκριμάτσες. Σας παρακαλώ».
Για το ίδιο θέμα δε και ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης (ΝΔ) επισήμανε: «Επιθυμούμε την αποβολή της κυρίας συμβούλου του Υπουργού, η οποία με τη στάση και τη συμπεριφορά της προσβάλλει το ελληνικό κοινοβούλιο. Δεν είναι δυνατόν να ανεχθούμε τέτοιου είδους συμπεριφορά».


 
ΠΗΓΗ: protothema.gr