in , , ,

Δίπλα στις ανάγκες των μαθητών και του σχολείου τα μέλη του νέου Δ.Σ των γονέων του Β' Δημοτικού Νεάπολης.

…η σημαία του Β’ δημοτικού στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2015.
 
 
Εκλογές έκαναν για την ανάδειξη των μελών στο Δ.Σ του συλλόγου τους οι γονείς στο Β’ δημοτικό σχολείο της Νεάπολης.
Εξελέγησαν με την σειρά των περισσότερων ψήφων οι Γιώργος Φαϊτάκης, Κώστας Γεροντής, Νίκος Βλάσης, Χρυσούλα Κυπριωτάκη και Ελένη Σαρή ενώ εκπρόσωποι των γονέων στην Ένωση γονέων εκλέχτηκαν οι Γιώργος Φαϊτακής και Κώστας Γεροντής.
 
Ο πλειοψηφιών Γιώργος Φαϊτάκης μιλώντας με την ΑΝΑΤΟΛΗ είπε πως σύντομα να γίνει η ανάδειξη του νέο Δ.Σ αν και όπως τόνισε σαν σύλλογος γονέων όλα τα μέλη του συμβουλίου έχουν την ίδια διάθεση για αν βοηθήσουν και να ενεργοποιηθούν ανεξάρτητα με τον τίτλο που θα έχουν στο συμβούλιο.
 
«Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των αναγκών των απιδιών μας και του σχολείου σε συνεργασία πάντα με την διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας με τον ρόλο μας να είναι διακριτικός αλλά και αποτελεσματικός ταυτόχρονα. Πολλές μέρες τα παιδιά μας περνούν τις μισές τους ώρες στο σχολείο οπότε θα φροντίσουμε σαν γονείς να προσφέρουμε ότι μπορούμε με βάση τις δικές μας αρμοδιότητες ώστε και οι επόμενες σχολικές χρονιές των παιδιών μας να είναι όσο πιο καλές μπορούν.» είπε.
 
ΘΑΝΟΣ Κ.